Sunday, 7 August 2011

Can't resist the temptation | Milk-A-Deal Photo Fridge Magnets

me sukaaa FM...and me suka pics/photos/gambar

so tak dpt nak menahan diri dari membeli Milk-A-Deal yg INI..


tinggal sehari ajer lagi deal ni...RM28  for 6 photo FM :) :)

kalau uolls nak beli, sila click SINI!

besh FM photo ni sbb me plan selain letak kat fridge kat umah, boleh letak kat white board kat ofis me :) nak kena cari 6 of my fav pics :)

selamat berbuka & berterawih uolls!


6 comments:

SyUhAdA said...

bleh thn jgk hrganye..

Kak Aya said...

bagus jugak tu cuma kak aya ni tak suka bergambar, mungkin kurang keyakinan diri kot..sb obes

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aah la mcm best jeeeeeeeeee

b a m b a m ' s said...

bila tgk iklan milkdeal yg ini.. terus teringat MZ.. terus pk.. mesti MZ suka nie.. ekkekeke

azelyusoff said...

first time comment kat sini. anyway, suka blog akak. and saya suka kumpul FM jugak.
boleh share picture of all your FM collection?

tiefazatie said...

comelnya!hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails