Monday, 8 August 2011

Hasil rembatan dari ModernMum

last week, my SIL temankan me pegi redeem voucher RM500 kat ModernMum MidValley, mula2 weolls pegi outlet kat KLCC tp under renovation la plak


voucher tu boleh guna utk redeem normal price items ajer..

so RM500--dpt lah 4 items :) brg2 kat ModernMum ni on average harga RM100 above..


me amik nursing bra (for my sis yg tgh preggy tu..pic dia yg menang tu pun), then me amik sandal comfy design mcm Scholl, me amik dress (2 helai)...dress ni new arrival, lawa designnya --boleh pakai masa preggy or non-preggy pun :)

dress ni harga RM139--new arrival--design rose floral, kaler browny pinky


ni harga nursing bra

sgt2 besh bila shopping tak payah guna duit ni :)--me top up RM16 ajer :)



Alhamdulillah :)

ada yg tanya, mcm mana me menang voucher RM500 tu? actually, me antar pic preggy (my sis yg tgh preggy tu) kat magz Parenthood..ada contest Bump In Style, every month dia amik 3 winners to win RM500 vouchers, dlm magz Mami Baby pun ada contest yg sama--both magz under Today Publishing..so uolls yg tgh preggy tu or ada adik beradik or sedare mare yg tgh preggy, silalah join--bagi me, lumayan gak voucher RM500 tu kan :) boleh shopping dgn penuh keterujaan!



10 comments:

Ely Hasrul said...

brg paling i suka kt sini ialah nursing bra dia. mmg selesa, byk brand beli modernmum punye la paling sedap pakai, baik ade wire mahupon takde. tp harga nye xpenah plak nk turun nyiammpahhh

kakyong said...

RM500 tu, sapa nak bagi.. tahniah utk MZ & adik..

Nana said...

wah 500 tu soping sakan

me suya said...

mmg la seronok shopping tanpa guna duet mz..even 4 barang pun..berbaloi tuuuu

Ya ALya said...

tahniah MZ dan adik......

Oyis said...

lawanya dress tu!!!

tiefazatie said...

best ka n shopping gune voucher nie sis..hee

btw..tenet ifa pun slow nie..adeh

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

lumayan tue suzz...

Chekgu Azrine said...

jelesnya.. best ar tgk MZ sopink sakan.. 500 tuh!!

SyUhAdA said...

wahh..besnye..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails