Friday, 19 August 2011

Baju raya idaman bukan lagi angan2

entry santai sekadar nak tepek pic bj raya MZ--size 42--sbb ni jer yg ada, nak kena suruh my mom alter bagi kecik sikit..me pakai saiz 40

nampak sgt loose ni...memang wajib alter :p



ni warna tema me &family utk raya thn ni--ala2 kuning diraja--bukan BERSIH ok :p bj mr hubby & anak2 dh settle beli pun :)


uolls tema apa thn ni?


23 comments:

Cik Tqah said...

suweet corn kan kale ni..cntek..chiffon tu nmpk lmbut gile.. Cik Tqah ade 1 kale off white.. hihi

juelee said...

cantek... me tema orenjeeee..

GreenJade said...

cun lah kaler baju tuh....baju dia pon santik..my taste tu...

err ape menu berbuka arini sis? hahaha blom tgh hari dh sebok tnya menu berbuka :))

OMR (Rose) said...

hitam & kelabu...huhuhuh

MamaYatie said...

a'ah..sangat loose sbb MZ slim dah skrg kan..hehee

tema kami Gold

CaDLyNN said...

kale ungu..tapi for me n my sis only..yg lain kale merah..ahaha

notti netti said...

cantik eheheh kuning lagi tu...

Chekgu Azrine said...

coklat MZ...hehehe

mama tisya said...

byk manik...brp rege tu??

L said...

waaa. tema kuning eeeh.. lawa3//.huhu

jom berdoa?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/doakan-untuk-keburukan-saudara-seislam.html

sekadar hiburan
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/sekadar-hiburan.html

Nana said...

wah cantik nye mcm ni la baju yg saya tgk aritu ingt nak bli tp rasanya mcm nak kaler pink je thn ni blom bli lg hee

mama_umar_maryam said...

ala..sweeetnyer..kuning lembut ye mz..kitorg hijau pekat kelam kot temanye,hehehe

Wansteddy Tales said...

cun! yg ini harganya dlm 200. kalau kurang dptlah 150 kan.. mahal... dgn labuci2 merelip segala ni. klu lepak giant gombak mesti singgah gerai baju2 berlabuci cmni. kecur liur nk beli pakai ;)

Huda said...

warna purple :)

ajumohit said...

Sweet je color dia, size kita sama

*∽ IZAN ∽* said...

cantek cantekk..!
Me kaler biru tahun ni gara2 susah nak cari baju org pregnant. lepas me pilih kaler baru la hubby & anak2 leh beli baju derang ha ha

Ummi Dania Yasmine said...

purple kot.....macam2 kare ader!!

Mrs Najib said...

amboi meriahnye!!! kuning diraja ek bukan lemak ketam ke orang pgl...huhu tp ape kena mengena ketam n warna ek...huhu

Cik Bambam said...

simple and nice jek..sy nxt week tngu gaji baru nak cari bj raya.. kesian betol..huhu

Ijah EmoTemo said...

cantik!
hee , ijah thn ni colour purple :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

kita serupa..tema kuning..tapi baju hubby dah beli awal2 kat KL aritu..baju ayu ngan anak2 jer tak beli2 lagi ni...hohoho

Myra Jay said...

Fuh manik koran... :-)

Cantik baju Sis...

Tema Myra lak tahun ni pepel & oren :-)

tiefazatie said...

wah..cantik2..hehe..ifa tahun nie biru!haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails