Wednesday, 24 August 2011

Suka semua jenis popia

me suka popia --yg besar ie popia goreng inti mcm sayur tu
and me suka popia kecik--ie inti serunding

ni me beli kat Giant Bt Caves--RM15--dh start mkn sikit2 time berbukak & bersahur heheh by the time raya abis sebekas jwbnya :p

yg pasti mesti halal :p

kat UK--me rajin buat popia...kat Msia..me rajin gak--rajin beli :p

uolls suka popia ker...selamat berbuka puasa uolls!!


12 comments:

juelee said...

dulu masa sebelum banak rajen buat nie.. sesambil tgok tv gulung la popia nie..

sedap sbb die ranggup2.. hehe

Jiji-Fify said...

saya pon suka!!! especially yang inti serunding ayam. :P

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

Ijah EmoTemo said...

heee suka jgk popia! lg satu ijah suka popia yg cmpr dgn nestume , best jgk tu MZ hihi

fazilzura said...

suke popia yg home made...

Myra Jay said...

Sama gak suka makan popia especially popia basah..
Sedapnyerrrr :-)

mama_umar_maryam said...

same dgn zt!! all type of popia suke!!

CaDLyNN said...

saya suke makan popia :p

Em's Family said...

Suzz, kalau u suke popia, trylah popia zaitun kat taman melawati, sedap sangat.. kalau bulan puasa ni kat bazar ramadhan orang beratur panjang.. kalau bukan bulan puasa ade dekat pasar malam melawati, kene pegi cepat sebab dia cepat habis

DeQWa said...

baru smlm abis buat popia simpul kasih ,lom goreng lagi tue,esok baru nk grg...lusa dah nak balik kg...yeayy...hehe

deqlis said...

deqlis suka juga popia...popia isi udang kering:-)

Cik Bambam said...

makan dpn tv smbil tgk citer raya best gak kan.. hehehe

tiefazatie said...

bestnya!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails