Tuesday, 9 August 2011

RM 504.72 my total Heartbeat income [dec 2010- 8 aug 2011] : | Jom Heartbeat!! (full tuto entry)

~this is a sticky post ~
selain Nuffnang (time ada BE lah), me dpt gak duit blogging  melalui  Heartbeat!! sblm tu, sila click dulu my HB banner ni...heheh




and yeahhaaa...uolls telah menderma 4 sen kpd me, (tp one click per day lah coz click2 tu based on UV gak, so kalau IP yg sama click byk2 kali pun, dikira one click ajer per day ;)


utk memberi semangat dan bukti kpd uolls betapa Heartbeat ni boleh jd membukit, sila lah skodeng my latest earnings yer...jgn malu2...;) --ni income utk dec 2010-8 aug 2011 ( approx 8 bulan)

saper nak bagi duit free2 kan..so far me dh berjaya mengumpul  RM 504.72 tu --me dh cash out 4 kali so far..me request cash out manual ie via email ajer, duit direct masuk dlm akaun maybank me, cepat and hassle free!! tp kalau nak request cek pun boleh jer..me lagi suka direct bank transfer) 2 minggu jer tau prosesnya utk HB bank in duit dlm akaun :) beshh sbb cepat :)


uolls yg dh join HB, MESTI promo2 agar ur frens/readers/followers register bwh u..
bkn ala...free registration ajer pun..bkn kena bayar ke apa pun utk register, then tepek jer banner kat blog masing2..tak kuar duit satu sen pun, tp sebaliknya, akan mula dpt duit bila org click and income masyukkk bila org register lps click ur banner..

gliterati nuffnang? ooo, jgn risau, tak affect pun, not at all, 100% me guarantee!! me dh tanya Nuffnang direct pun!! no worries ok!! Heartbeat bukan competitor Nuffnang pun, sbb HB jual brg2 souvenir, bukan advertising company mcm Nuffnang or innity(pakcik hijau) etc.

uolls yg belum register, ni me copy paste full tutorial, me amik dari blog anje a.k.a mama balqis . tq yer anje--laju income HB anje tau--dh cash out RM160 tu after 2 months :)

so far, those yg dh boleh cash out hasil heartbeat ni ialah anje, miza yusof, cute mum...and there will be more and more -- lagi cepat join, lagi cepat membukit income tu!! Jgn tunggu lama2..

nilah tutorialnya:

mula2 klik banner heartbeat kat blog me ni yer...































2. Klik Icon Hearbeat seperti yang me bulatkan tu


3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan


4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue


5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah diatas



6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan diatas)
then isi kesemua maklumat yang diperlukan


7. Masukkan maklumat mengenai Blog anda (seperti contoh borang diatas)


8. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda...
then klik continue


9. Klik My HB!Affiliate untuk mendapatkan code iklan heartBeat



10. Klik GET A CODE (seperti lampiran diatas)


11. Copy Code2 yang anda kehendaki(bertanda merah bulat), ada 4 code untuk iklan Heartbeat
 (seperti lampiran yang bertanda kotak merah blah atas)--setaip code adalah unik/tak sama utk setiap member heartbeat tau (mcm nuffnang punya code gaklah)

AFTER THAT TUTORIAL UNTUK PASTE CODE KE DALAM BLOG


 1. Pi Kat Design


2. Klik Add A Gadget 


3. Klik add HTML/JAVA SCRIPT then save, ulangi cara yang sama untuk letak ketiga2 iklan berkenaan



4. akhir sekali DRAG gadget berkenaan ke kedudukan yang dikehendaki...


done!!

selamat berheartbeat uolls!! 

jgn kedekut utk u click me i click u, sbb HB memang based on click2 yer--tak de isu fraud click! 
let's say, kalau 100 org click ur HB banner everyday, dh dpt RM4, kalau sebln ---RM4 X 30 days =RM120 kan..tak ke byk tu...., as side income from blogging, other than Nuffnang :) 
free money babe, takkan tak nak :p

note 1 : feel free to ask yer--me akan jwb segala persoalan setakat yg me tahu--mcm duta HB plak ni :p -- kalau uolls perasan, me ada dpt bonus RM10 dlm statement HB mcm me tunjuk kat td (written as "others")--sbb me aktif dok promo2 HB tu...RM10 memang lah ciput, but again, it's free money--me tak kuar air liur or peluh pun, setakat promo2 kat blog entry ajer :p

if u click my HB, let me know kat cbox or ruangan comment, sbb me akan balas ur click tu--4 sen pun kalau ramai yg click, bermkana tu...


note 2 : saper2 yg nak copy full tuto (entry ni) utk promo HB kat blog masing2, silakan yer. just mention/backlink to my blog ajer :) sbb me sgt2 paham, tanpa full tuto entry, agak susah nak convince org utk join HB :)


288 comments:

1 – 200 of 288   Newer›   Newest»
Miza Yusof said...

wah! entry ni terbaik. penerangan yang sangat jelas tentang HB :)

y u y u Z u l a i k h a said...

nak try laaaaa ^^ mekasih mama zarfannn~

M a W a D D a H said...

dah try..thanks 4 da information..

Puteri Iqa Izyan said...

wahhh...byknye.. jeles =.=

mama, iqa ade buat entri psl heartbeat and ade link utk blog mama jugak :))

http://puterizyan.blogspot.com/2011/01/apa-itu-heartbeat-boleh-buat-duit-ke.html

EiJa ZaQuaN said...

wah betul2 membukit income HB mama zharfan..

tahniah kpd sume yg berjaya..untungnya ramai yg register under uols..

eija nya x sampai RM10 lg pun..huk2..maybe x cukup promo lagi kot + x ramai follower under eija.

anyway tumpang happy kat sume kawan2 yg dpt income byk2.

klik sekali HB mama zharfan utk hari ni. :)

SyUhAdA said...

wah..
cayalah akak..
dah 2nd cashout tu..
thniah~!

syu bru stat promot hari nie..~

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

lorrrr..kalau promote pun dapat?? entah2 lagi best dari nuff...

mummy_ayu said...

wah..memang entry yg sgt useful..thanks kak suziey..

SYaMiLa said...

wahh...masyuk la hb suzie ni...bab nuffnang tu sya pun camtu jugak..yg digi tu kuar sesekali je...

~ yus ~ said...

Wah! memang banyak masuk ni. Saya punya HB baru 36 sen...huhu.

Klik HB MZ satu...:)

.::s.H.i.M.a chemot::. said...

Wah semangat nih! Sy br je buat :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah best2 penerangan terbaik dari ladang UK ni....jelas nyata & terang,kasik pinjam ayat nanti k nak kasi penerangan kat blog...akan dimasukkna link ke suzie jugakkkk.....

Miza Yusof said...

thanks mz atas komen tadi :)

*1 HB for you :)

nur said...

Tahniah MZ.. berkobar2..

jemput ke ALL IN ONE

tomatokering :) said...

dulu dah try pastu buang balik kod dia . hu ni baru letak balik . hehe

blog-tips-kurus said...

sis,i nak link n3 ni jugak.
boleh ke?
(misi utk promot)

*dah klik ur hb. makin menggunung la tabung hb u ni:)

Sari said...

ksari pun baru register tadi..tq
dah bereh klik HB kat cni..just 4 u..

Hishyamuddin said...

pinjam gambar k utk entryhttp://www.hishyamuddin.com/2011/01/pendapatan-sampingan-dari-heartbeat.html

Mama Zharfan said...

@Miza Yusof

entry promo2 HB ni heheh
sbb my nuff tak masyuk kan :p

Mama Zharfan said...

@y u y u Z u l a i k h a

sialah try yer, jgn segan2 or tangguh2 :)

Mama Zharfan said...

@M a W a D D a H

dh try yer :) selamat ber HB yer :)

Mama Zharfan said...

@Puteri Iqa Izyan

jeles ke, :P ha silalah rajin2 promo HB kat blog u yer :) bila ur readers/frens/followers sign up as member, ur HB pun akan membukit gak :)

Mama Zharfan said...

@EiJa ZaQuaN

memang number of followers pun ada effect gak, sbb more chances for them to sign up kan :)

Mama Zharfan said...

@SyUhAdA

syu nak kena rajin promo :) apa2 pun selamat be HB yer :)

Mama Zharfan said...

@mummy_ayu

my pleasure :) feel free to promo2 kat ur blog gak :)

Mama Zharfan said...

@SYaMiLa

memang BE digi tu jd mcm my BE era.fm last year, ie dpt less than 50 sen lps jd ME pun..so me promo2 HB ajer lah :)

Mama Zharfan said...

@~ yus ~

u memang WAJIB promo2 ur HB utk pujuk ur readers/followers/frens to sign u--free jer pun utk sign up as member/affiliate

Mama Zharfan said...

@.::s.H.i.M.a chemot::.

selamat ber HB yer :)

Mama Zharfan said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

sialah yer anje, amik mana2 yg u nak :) kita sama2 promo lah :) lgpun readers/followers kita tak semestinya org yg sama kan..so anje kena convince diarog utk sign up--FREE jer to sign up tu ..bkn kena byr ke apa kan

Mama Zharfan said...

@Miza Yusof

my pleasure :)

Mama Zharfan said...

@nur

tq dear :) memang entry ni bertujuan nak promo sambil motivate those yg dh register tu :)

Mama Zharfan said...

@tomatokering :)

once dh letak balik, then WAIJB promo2 yer, baru cepat naik income tu :)

Mama Zharfan said...

@blog-tips-kurus

boleh jer. feel free to do so yer :)
selamat ber HB :)

Mama Zharfan said...

@Sari

TQ yer :) selamat ber HB, selamat promo HB kat ur blog gak :)

Mama Zharfan said...

@Hishyamuddin

me dh terjah ur blog td--selamat berHB yer :) kena rajin promo2 utk cepatkan naik income tu :)

LiLy said...

akak..nk mtk izin amek gmbr..nk promo jgk..

*tiap2 ari klik HB akak :)

Mama Zharfan said...

@LiLy : silakan yer , me ok jer :) selamat ber HB :) tq sbb click HB kat my blog, jap lg me terjah blog u :)

tiefazatie said...

wah!nice la sis!hebat!blh cashout lg pastu siap terangkan lagi nie..=)

Fathiah Jasni said...

salam kak.. thanks for the info.. i've joined HB~~!

myravea said...

Nice one! Sis, myra pinjam tuto register ni yek *dgn gambo skali* :)

nur said...

harini klik satu

shera haifa said...

baru strt promo hari nie..tp dh lama join..baru dpt kekuatan nak letak kat blog.hehe

http://kontestaje.blogspot.com/2011/01/heartbeatbakal-membuatkan-aku-masyuk.html

shera haifa said...

shera nak tanya

1- yg sal cara payment heartbeat tu yang internet funds transfer cm mana yaa?
2- lps register ada tak nak kene hantar link yg kita dg promote sal heartbeat pd hearbeat?

SizZLing SuZai said...

salam...mama
nice tutor here..insyAllah akn di buat nanti..thanks ek for the info ^^

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

info2...
hehehe...
tq akak...

deqlis said...

tu dia..dasyat tu ranking MZ hehe..
bg petua sikit camner nak kasi ramai org klik... ? huk huk..

yannalayola said...

WAHHH...SYOK NYER... BARULAH HARI NI BERPELUANG UNTUK BUAT HB NI... YEAAAYYY.. SAYA DAH JOIN... SO LETS CLICK.....

Ijah EmoTemo said...

wah ini mmg full tutoriol ni :D

best tu sis :D

rinie din said...

saya nak join n click. click juga utk sy bila dah install nanti.

nur said...

MZ
klik untuk harini plak.

Silala datang ke:ALL IN ONE

Sharinginfoz said...

banyaknya dapat, seronok kan

Farra Dhelina said...

mmg teruja tgok u pya lah sis!! oo 10 rgt tu klu kita pomot pun dpt juga ye..10rgt pun byk jugak tu, sape nak kasi buta2 kan..

dh click urs! :)

Hafriz el-Muhammady said...

maaf..
sy dh hmpir letak bnde ni kt blog.
tp nmpak cm mmpromosikan valentine day jer.. huhu ~_~
cmne ek?

miezaniera said...

salam mamazharfan.
wah bestnye dh leh cashout..
anwy me dh click ur hb ;D

kakyong said...

tahniah.. dah banyak tu utk 1 bulan...

tp kan wonder jugak bbrp hari ni.. sbb ramai yg ckp depa klik2 HB.. tp kan bila semak kat report.. dah 2 hari lepas, hanya dpt 2 klik jer for each day... wonder sgt, kenapa jd camtu yer... huhuu...

Nana said...

wow dah banyak income hb
ok dah klik2 lagi
kasi kaya hehe

farhana_aziz said...

Dah join..harap2 membukit macam sis punya gak..huhu

Faisya said...

best! leh shopping sikit.. =)

princess said...

try dah.. thank's Mama Zharfan..
i klik ur HB..

Amy Syaquena said...

wah tahniah2 memang masyukkk.., amy klik sini juga..

al-lavendari said...

jenuh juga nak membuatnya ye !

nuRuL said...

Salam,
Sauna dealers needed, berminat nak cari side income? Hanya dengan online dan tak perlu bersusah payah kerana delivery ditanggung oleh HQ. Atau berminat nak mencuba sauna?

Check blogshop saya okay!
http://shopahola.blogspot.com

Atau kat facebook, search ShopaholaSauna

Thanks!

fatin hanani said...

MZ...klu jez letak kat desgn tapi x wat promtion..msh berjaln x..
fatin sekrg dah x smpt nk updte blog..kat u intrnt lmbt sgt..
jez hrp org klik blh ka??

caliph shuriken said...

waa.. congratz ^^

latest en3: ~ hujan & mesir ~

nuriz said...

tutorial lengkap ni..hehe mcm teringin nak try pulak :)

atienalova said...

saye pinjam tutorial nimm...
xpe kan..............
ngeeee~

Miza Yusof said...

MZ, boleh tak buat tutorial macam mana nak cash out guna cheque. miza dah try tapi tak menjadi pulak. boleh tak ajarkan miza ?

MZ dah 2 kali cash out kan, macam mana eh ? dia suruh masukkan amount. tak faham miza -.-

ShA-RiFa said...

salam,

sis, sy dh follow tutorial sis..ade link sis di entry sy..mohon share yea

http://owhhsnap.blogspot.com/2011/02/listen-2-my-heartbeat.html

*klik HB kt cnie juge :)

blog-tips-kurus said...

sis,
i da post n3 hb mmg direct link 2u. TQVM sis.
*kempen klik hb ni. hihi:)

ayin~weeweet said...

suka suka.sy dh klik :)

nuruljannah sukhri said...

mama zharfan, nk tanya.bile kita klik je Hb atau nuff org tu, maknanya org tu dh dpt income eh?mcm tu je ke?x fhm

Reen Azreen said...

dah join..thanks for da information

mrs.sabri said...

saya dah buang iklan h.beat untuk sementara waktu..asyik tunjuk iklan valentine je..kalau letak banner yg dah di ubahsuai pun sama la jugak..bila klik terus masuk iklan valentine..kalaulah ada banner yg banyak pilihan kan best ek mama?cuma ada satu banner tu aje..

kak ina kl (1) said...

ooo dapat lagi income..oklah tu.balik nanti boleh shopping

alienelliz said...

wah....masyuk!!!! hehe jeles la dpt duit bnyak mcm tu..hehe'

http://hatibatu.com/blog/

nur said...

keep it up..

ardinihumaira said...

kak...
lanje dni. hik3 :D

e.l.i.z.@ said...

baru tahu kak ore kelate hehe...
ish bakpo la eli xdop kesedaran lg nk reg HB ni huhuhu

azzey said...

tq. saya pun dh reg lps bc n3 hb kat blog ni. mmg best dlm 2 minggu dh ada 30...ok le kan. sapa nak bg duit sesaje je....

klik2 ur HB lagi...:)

riena said...

HB ni mcm nuffnang ker sis?

nadia said...

terus register HB under akak..
serious entry ni sngt2 berguna..
bkn susah pon kan...

dan, klik2 HB untuk akak sekali... ;)

E.d.Y said...

macam nak join jer

Matjoe said...

tq mz for the tips. mcm best jer nk wat extra income.

ramai dh cari alternative lain since BE nuffnang makin surut

YanaMIB said...

Wah suk a btol bc psl cr dptkan income dr blogging nih...thanks mama zharfan (^^,)

teratai said...

salam mama zarfan,

baru je buat, bila anak beritahu...memang nampak ada dlm byk blog, tp ingatkan widget sbb cantik sangat!!

Izza Mohamed said...

i dh click u...u click me pulak ye...hve a nice+sweet+happy day! :)

Nia said...

wah,..banyaknya Suzie! murah rezeki :)

AdiaLuze said...

Waaahhh...BAgus ni..NAnti leh la cuba...Mekasih MZ for sharing !!! :)

nur said...

klik untuk harini..
Jemput ke:ALL IN ONE

suhailas said...

Salam Sis, good info lee senang nak ikut...sue dah join gak!!!.....

suhailas said...

Salam Mama, wah entry nii sungguh best..senang nak follow pulak tuuu...sue pon da join...mana tau kot kot murah rezeki...amin

Amy Syaquena said...

Salam sis..

amy datang sini sambil klik2 HB sangat bersemangat bila lihat income akak hehe..motivate diri

sW33tdARLiNG said...

nanti leh cuba!
sw33tdarling.com

shah-kayrul said...

salam kak...

dtg belajar HB disini..nak try gak la...thanks untuk info yang bernas nie

:: Zanna :: said...

zanna klik HB tuk mama zharfan ^.^ info yg sgt berguna


n3 baru : senyum-senyum kambing ^.^

shahliza94 said...

salam kenalan... singgah untuk klik HB.

Mama Zharfan said...

@tiefazatie : memang entry ni bertujuan utk promo2 HB ni hehehhe

Mama Zharfan said...

@Fathiah Jasni : selamat berHB!! mesti proomo2 tau!!

Mama Zharfan said...

@myravea : yepp..silakan, me tak kisah pun..memang u kena promo2 tau kat ur blog utk bagi income cepat naik!!

Mama Zharfan said...

@nur : tq dear :)

Mama Zharfan said...

@shera haifa : selamet berHB :) nak kena rajin promo utk bagi masyuk :)

Mama Zharfan said...

@shera haifa : internet transfer tu maksudnya online banking ie direct bank transfer, cthnya payment terus masuk maybank2u.

tak pyh inform HB, sbb sistem code HB tu akan capture those yg click ur banner and then proceed to register as HB affiliate.
paham tak my explanation ni?

Mama Zharfan said...

@SizZLing SuZai : selamata berHB yer :)

Mama Zharfan said...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ : my pleasure :)

Mama Zharfan said...

@deqlis : petuanya, gigih promo, and time BW, promo2 gak , and those yg dh join, memang kena i click u, u click me :)

Mama Zharfan said...

@yannalayola : selamat berHB, jap lg me terjah ur blog yer :) u kena gigih promo2 tau :)

Mama Zharfan said...

@Ijah EmoTemo : hoyehhh besh bila ada org register lps click2 heheh

Mama Zharfan said...

@rinie din : selamat berHb yer :) Insya Allah me akan click2 bila terjah blog u :)

Mama Zharfan said...

@nur : tq nur :) me memang click2 urs setiap kali me terjah ur blog :)

Mama Zharfan said...

@Sharinginfoz : rezeki HB :) sbb my nuff tak masyuk ni--tak de BE--yilekdari

Mama Zharfan said...

@Farra Dhelina : me sendiri excited gak, so lg gigih promo2 ni heheh

Mama Zharfan said...

@Hafriz el-Muhammady : HB kedai online jual souvenir, so sbb chinese kan, diaorg target those customers yg celebrate valentine..buat masa ni, kita guna dulu banner yg dh diubahsuai, tak de perkataan promo2 valentine pun

Mama Zharfan said...

@miezaniera : tq dear :) me akan click urs gak bila me terjah ur blog jap lg :)

Mama Zharfan said...

@kakyong : one click per IP one day..and HB tak update in real time..tu jer yg me tau..

Mama Zharfan said...

@Nana : thanks nana :) me memang click urs everyday :)

Mama Zharfan said...

@farhana_aziz : selamat berHB yer!! kena gigih promo2 tau!!

Mama Zharfan said...

@Faisya : heheh memang beshh :)

Mama Zharfan said...

@princess : tq dear, selamat berHB yer!!

Mama Zharfan said...

@Amy Syaquena : tq amy :)

Mama Zharfan said...

@al-lavendari : hhe jenuh lah jugak, tp sekali jer--mcm time mula2 join nuff gak :)

Mama Zharfan said...

@fatin hanani : kalau based on click2 ajer, so 4 sen jer per click--kalau 10 org click everyday, so 40 sen sehari, sebulan dpt ler RM12 heheh

Mama Zharfan said...

@caliph shuriken : tq tq

Mama Zharfan said...

@nuriz : silana try2 yer :)

Mama Zharfan said...

@atienalova : boleh ajer :) me tak kisah pun :) selamat berHB!

Mama Zharfan said...

@Miza Yusof : me baru sekali jer cash out--me request via email ajer, sbb setiap kali me tekan perkataan 'cash out' tu, terus jd sistem error
cuba miza email HB tanya mcm mana
amaun tu, miza just key in amaun current income.
kalau still tak boleh, miza email HB ckp nak request cash out tp via manual--me memang buat gitu jer--HB reply in 2-3 days time, ckp dia akan bank-in kan duit...2nd cash out, me tgh peram2 ni, nak cash out ujung bln ni :)

Mama Zharfan said...

@ShA-RiFa : selamat berHB yer :) me tak kisah pun saper2 yg nak copy tuto ni :)

Mama Zharfan said...

@blog-tips-kurus : selamat berHB yer :)

Mama Zharfan said...

@ayin~weeweet : tq dear :)

Mama Zharfan said...

@nuruljannah sukhri : yep, mcm tu jer, lg pun 4 sen ajer kan--tujuan HB ialah utk promo HB eshop tu..

Mama Zharfan said...

@Reen Azreen : my pleasure :)

Mama Zharfan said...

@mrs.sabri : HB kata akan tukar banner lps abis valentine day 14 feb ni...sbb diaorg kan target customers yg celebrate valentine..

Mama Zharfan said...

@kak ina kl (1) : hehe beshh shoping2

Mama Zharfan said...

@alienelliz : no pain no gain :) nak kena gigih promo2 ni

Mama Zharfan said...

@nur : Insya Allah :)

Mama Zharfan said...

@ardinihumaira : bole bole--nak belanja kat UK ker kat msia heheh

Mama Zharfan said...

@e.l.i.z.@ : tak per eli--tlg click2 pun dh ok hehehhe nanti2 bila dtg angin pus2, silalah register yer--free jer pun :p

Mama Zharfan said...

@azzey : byk gak tu --me dulu2 giller lambat nak naik income sbb me tak promo2 heheh

Mama Zharfan said...

@riena : HB bukan ads company mcm Nuff--so tak effect apa2 pun psl nuffnang. HB kedai jual souvenir ajer

Mama Zharfan said...

@nadia : tq dear! selamat berHB and mesti promo2 tau!!

Mama Zharfan said...

@E.d.Y : sila2 jgn tunggu lama2--ur blog ribu raba follower--so sgt cepat masyuk tau bila ur follower register lps click ur banner!

Mama Zharfan said...

@Matjoe : wpun HB income ciput, tp duit gak kan..me tak de BE now :(

Mama Zharfan said...

@YanaMIB : jgn lupa join HB tau :)

Mama Zharfan said...

@teratai : selamat berHB! mesti promo2 tau!!

Mama Zharfan said...

@Izza Mohamed : tq tq :) jap lg me terjah blog u :)

Mama Zharfan said...

@Nia : Alhamdulillah..tp memang kena gigih promo :) no pain no gain :)

Mama Zharfan said...

@AdiaLuze : selamat berHB yer :)

Mama Zharfan said...

@suhailas : tq dear! selamat berHB!

Mama Zharfan said...

@suhailas : selamat berHB tau!! mesti rajin2 promo :)

Mama Zharfan said...

@Amy Syaquena :amy mesti gigih promo2 kat ur blog--sbb ur follower ribu raban tu...

Mama Zharfan said...

@sW33tdARLiNG : sila2 cuba jgn tak cuba tau ;)

Mama Zharfan said...

@shah-kayrul : selamat berHB yer ;)

Mama Zharfan said...

@:: Zanna :: : tq dear! jap lg me terjah ur blog ;)

Mama Zharfan said...

@shahliza94 : tq dear ;)

zahidah dihaz said...

tahun ini baru terbuka hati nak buat hb...thank to mama yang kenalkan hb ni.......


New Entry: First Day

'NuReeN' said...

hehhe... dah buat tp dah lama x buka..

nak wish U cgratlation
menang GA nureen
http://nureenasir.blogspot.com/2011/02/tahniah3x-keputusan-ganya-adalah.html
email detail yerr

risa said...

thousands thanks!!!!
nanti klik saye punya ye:)

~sakina~ said...

yeay! dah buat :)

Mummy Zara Sofea said...

tq for sharing..sy pun dhtry n click u punye...

thanks

'NuReeN' said...

akak...
tgk komen akak dlm n3 eb
akak terjah cini

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/02/little-fingers-january-2011-contest.html

nureen no 9 yg 1st lucky tue.. hehhe...

pieyaris said...

mama..nak copy semua ni tuk my blog blh????sebab yang mama expalin ni mudah paham la..blh???dah klik dah hb mama...masyuk!!masyuk!!

eysha_zal said...

salam..
thanks 4 sharing :)
nak try le pas nie..

LiErOSe~QiEmi said...

baru je try.. thanks for tutorial

EiJa ZaQuaN said...

wah makin membukit ..dh RM250++

tahniah mama zharfan..

laDieS inTaN said...

Thanks ka..Tuto yg sgt berguna,hehehe

nanie said...

salam...

just nk tye 'refer friends to register' tu awat byk sgt.? means kwn2 kite register under acc kite ke.?? me...br ade 20 sen.sedih btul...ekekee

Syima Emi said...

wah kak suzie.. byk nye akak... tahniah... sudi2 la klik2 heartbeat saya... hehehe.. insya Allah, saya pon klik jugak... yang kawan2 lain pon, kalo nampak iklan HB ni insya Allah saya klik..

dan tq atas penerangan kak pasal HB ni.. mmg berbaloi dan jadi alternatif nuff jugak la..

eysha_zal said...

salam..
sya dtg click HB mAMA :)
nak copy paste blh?

puanbee said...

salam bee klik satu untuk mama ! heee

kemei said...

TQ...DA KILK..I WILL ALWAY CLIK 4 U...
CLICK ME TOO....

kemei said...

mama...i wnt 2 copy pic hb yg mama buat..very smart detail s dia..blh x?mtk izin nih~~~heeee

CaDLyNN said...

dah click :)

Melati Qistyna's Mummy said...

wahhhh.... byk nyer, kite nyer ciput yo...hehehhe

:: Zanna :: said...

zanna share n3 ni boleh.. ^.^


n3 baru : Kempen Say No VALENTINE!! ^,^

karipapsayur said...

mak aih, gempak nye!

Meh join Giveaway termudah di sini!

nur said...

klik untuk hari ni.. wah.. nak wat tutorial gak la..
Jemput ke:ALL IN ONE

nida husna said...

akak pinjam gamba nak promote gak,,,hihihi

al-lavendari said...

betul ke nuff tak marah .. dulu saya pasang manga ad .. habis gli saya !

esmaxempayar.blogspot.com said...

mama , eyna nak copy jugakkkk. ..
http://esmaxempayar.blogspot.com

Iela Fazielah said...

wah... nak cuba buat jugak la.. tq MZ

nur said...

klik lagi ye MZ.. untuk harini..
Jemput ke:ALL IN ONE

Intan Izzatul said...

wow! tak pnh dpt smpai cm 2 pun

CikSembang said...

tak pernah join affiliate hb ni..boleh lah try
salam kenal dari sy

CikSembang said...

salam kenal MZ.. sy dah join dah klik pun.. timakasih atas tutorial ni.. agaknya profesion MZ yg buatkan tutorial ni nampak catchy..keep it up

eqbalzack said...

salam,
saya sgt2 percaya setiap yg kita buat dengan usaha dan ikhlas di samping doa akan mendapat pulangan yg baik dan berbaloi..
TAHNIAH! entry GA sedut kasi habis buat saya tersenyum sorang2 kat pejabat...hehe

qyqa said...

thax sgt2..
kita bru start juga nih..=)

nabila faryzza said...

wah!! lumayannyaaa. $_$

nanie said...

salam...saya dtg klik2 hb.nk mntk izin copy paste tuto erk.dh bg izin kt bwh tu kn..nnt i link ur blog.tq

Iman said...

mama Zharfan....mintak copy full tutorial ni yer...tq

nur said...

MZ
me klik utk harini pula..
Jemput ke:ALL IN ONE

nur said...

MZ..
Tahniah dah 300..
wah.. lagi hebat dari NN ni kan.. Nanti mnta izin copy gambar/printscreen earnings MZ.. supaya org lain tu lebih yakin.. Thanks again..

Jemput ke:ALL IN ONE

KLIK FOR TODAY dear..

deem said...

tenkiu kak.sangat bermakna dan penerangan sangat jelas.nanti mau buat entri pasal ni la pastu backlink kat akak ye...sebab entri ni saya dah dapat pasang banner HB kat blog sendiri.terima kasih bnyk2 ye :)

imaza93 said...

hehe :) thanks..ima da click jugak HB kat sini ^^

azlina aziz said...

Most of thanks kak :D

Saya dah klik n dah join :p

Cuma nak tanya, kalau ada dua blog, buleh letak guna kod yang sama? Sebab nak letak HB pada dua2 blog. Sori, still belajar lagi...heee :p

Woofer Storm said...

komen smbil klik hb akak..hehee
sumbang 4sen pun ok apa kan..heeee

anaiha yusof said...

mama,ana ambil tutorial mama je letak hb,thanks mama,banyak membantu,
nanti ana klik2 HB mama ye..

http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html

btw ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)
tq

nur said...

nur klik utk harini ye..
Jemput ke:ALL IN ONE

yad'z said...

tak lah kak.. contest yad'z tuh ada cara pemilihan.. bukan based on nickname semata-mata... ^^

Myvitrd said...

memang terbaik.. sbnrnya dari sini jugalah saya ambil link untuk create akaun juga.. tq sebab perkenalkan heartbeat ni.. sikit masa lagi dah boleh cash out juga ni.. hehehe

P/S : 1 klik untuk anda juga..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

bestnyer tengok earning HB suziey....
banyak tu....
me punya masih sen2 lagi...

1 click HB for u k

nur said...

dear MZ..
for today!
nurhafiz2009@yahoo.com
Jemput ke:ALL IN ONE

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 288   Newer› Newest»

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails