Monday, 8 August 2011

Comel sungguh DIAPER CAKE for my lil ariff iteww.... | tq ShilaShower Diaper Cake!

kalau me tak silap, rasanya ni kali ke-3 lil Ariff menang hadiah Diaper Cake (hasil MZ berCGL)--
diaper cake yg tebaru ni..masa ariff menang Pencarian Si Cilik Bergaya @ Elissmie, so one of sponsors ialah ShilaShower...

semlm baru me berkesempatan pegi  self-collect the diaper cake kat umah Shila kat Kepong..

and lps je dpt diaper cake tu..wow...comel sungguh!!! my zharfan tak abis2 tanya sbb dia confused, kenapa nama cake tapi tak boleh mkn hehehhe

diaper cake ni is worth RM50

ada pyjamas brand Gap yg comel, ada baby blanket, ada 19 pieces huggies diapers..

design yg sgt comel!!!

ni lah diapersnya...setelah unwrap

plus selimut comel--nak bagi kat my lil niece yg akan lahir awal sept nanti :)

memang hadiah yg sgt comel kalau nak bagi kat newborn babies or even any babies/kids pun...last year me bagi diaper cake kat my lil nephew :)

my lil ariff sgt excited--so senang me nak snap pic dia posing dgn pyjamas tu :) suarnya sgt kalerful--i like :)


feel free to cuci2 mata -- SHILA SHOWER....byk yummilicious diaper cakes kat situ!! ni some of them yg sgt2 me sukaaaa


10 comments:

abah khalisha said...

cantik..seluar pun macam pelangi dah abah tengok.hehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mmg comellah diapers kek ne.. murah rezeki mz.. inila yg syok bercontest ne dapat mcm2 hadiah utk anak2

Ummi Dania Yasmine said...

macam kek. rasa nak kunyah2 je....opps puasa ler...

mama rifQy said...

mmg sgt best! and sgt Chanteq tauu!!

Fara said...

sgt cute! first dulu mmg igtkan btl lah kek hehe.. rupenye2 ini bentuk nye :D

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

aiyooo..igtkan kek tadi..ngeh3..

mysha said...

chanTEKkkk sgt kak..

congraTss kak....

juanita said...

cantikk kann..geramm nye macam nak makann :D

Ijah EmoTemo said...

wah! mmg comel la sis! :D

tiefazatie said...

wah..serius comel gle hadiah!
lil ariff pun cumil nie..geram je..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails