Tuesday, 9 August 2011

Breakfast dengan mickey mouse, not at Disneyland..but...

my zharfan yg breakfast ok..:p kira mcm sahur lah, sbb everyday, zharfan puasa kat skool, ie dari 8 pagi hinggalah 5 ptg, sbb me fetch dia dari skoll pukul 5 ptg, memang dia nampak sgt letih, mulut dan bibir merekah sbb kering...dia kata teacher tak bg mkn those yg ngaku puasa, so dia memang ckp dia puasa :) katanya dua-tiga org jer yg tak puasa, yg lain2 semua puasa (budak2 6 thn)

anyway, one of his fav breakfast menu ialah mkn roti bakar--ROTI BAKAR MICKEY MOUSE ni..



toaster disney ni me beli kat UK (beli kat car boot sale, harga 10 pound ajer ni)..me suka sbb nampak sgt unik and cute :) rasanya mcm tak pernah plak nampak toaster gini kat Msia :p



note : uolls sahur mkn apa?

16 comments:

CIK PARO! said...

cik paro makan nasi..
sahur tadi ye..

me suya said...

suya makan roti canai instant ng piza sepotong sahur pagi td.

notti netti said...

aloloh comeinya..siap ada gambo mickey kat roti haaaaa

::EIDA:: said...

Alololo.. cutenya !
Kalau ida tu, tak sanggup nak makan.. Sbb comeii sangat ! HEHE~

MamaRifqy said...

melatih anak pose kan?? kite makan tomyam yang berbuka..hehe..panaskan sajork..and telur dadar

*∽ IZAN ∽* said...

Cutenyerrr..!

first time tak terbangun sahur hari ni dok layan kambing golek buka semalam.. uuhuhuhu!

azliah mohamed said...

kat roti pun ade gambar mickey..bestnyaaa

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sahur air je tapi masak lauk utk en papa..

azura samsuddin said...

a'ahlah sis, toaster tu pun so chomel, roti tu pun cuter jek ade muke mickey ...

zura minum hot choc jer sahur td ;)

syanasaid said...

kami mkn cereal jek
konon diet :p

sgt cute toster tu siap ade imej mickey kt roti

Nana said...

ehhe comeinye
eh dah bape ari xmasuk sini banner da lain la
cantik!

Mama Zara said...

Mz...cute nyer toaster tu..bila bakar roti pun ada muka mickey ye...

Nia said...

haha,..cute..kt sini takde jual pulak toaster ni..huhu..

Chekgu Azrine said...

semalam sahur nasi lemak.. hehehe

SyUhAdA said...

comelnye roti tu..

tiefazatie said...

serius..comel gle!nak gak!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails