Monday, 22 August 2011

Obsesi SPA | Milk-A-Deal buat me tergoda lagi..

fakta : MZ ialah kaki spa ie sukaaaa sgt pegi spa, tapi yg affordable lah...affordable bagi poket MZ ialah yg bawah RM100 and mesti ada sesi scrub+urut--sbb both stuff sgt2 besh and relaxing

nilah pakej spa terbaru yg MZ beli---yeszaa...Skin Sense Professional Beauty, Ampang!


kalau uolls nak beli deal/voucher ni, click HERE!

ada yg tanya, selamat tak cara nak byr online tu...so far me dh byk kali beli2 dgn Milk-A-Deal ni, so far semuanya ok, ie secured payment site (make sure ada https kat link tu) me pernah guna credit card and kdg2 guna maybank2u, dua2 pun ok

and so far, semua pakej spa yg me beli kat Milk-A-Deal ni tak de paksa2 me utk amik pakej ker apa kan, setakat promo biasa2 ajer....me selamba ckp, owh, me suka pakej yg murah2 and promo and me memang byk beli kat online promo  and me suka try mcm2 jenis spa heheh so tak de nya diaorg nak beria2 paksa2 me :P


jom spa!! jgn lupa click SINI ok :) tinggal 3 hari ajer lagi deal ni...and kalau saper2 nak berspa dating sama2 dgn MZ pun ok..besh gak kalau pegi berdua or beramai2 heheh esp those yg stay area KL/gombak/ampang/keramat/melawati etc...and boleh simpan voucher ni sampai feb thn dpn in case tak de masa or bz bz bz hehheh


5 comments:

mama tisya said...

best2 spa kn..nk2 dpt yg murah2

Adyshariz said...

mmg best pg spa, milkadeal n groupon ni 100% blh percaya

tak penah try lagi pg SPA..insyaALlah lepad kurus skit..haha

tiefazatie said...

bestnya sis nie..suka btol g spa nie..

Chekgu Azrine said...

xpenah gi spa la MZ..

Nana said...

wah berspa lagi hehe
xpenah g spa la..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails