Saturday, 20 August 2011

Anak melepak mak bapak ok ajer?

lepak bukan sebarang lepak..ni lepak kat MPH 1utama sambil free reading hehe my zharfan suka benar baca buku ;) dia baru boleh baca simple2 ajer...baca english lagi cepat dari bahasa melayu sbb dh start baca time sek kat UK...
 
so now me antar zharfan to smartreader kat tmn melati--kelas ari sabtu ajer, 4 jam, 4 times a month, fees RM180. demi utk anak2, mak bapak sanggup kan buat apa saja...

moga2 anak2 me and anak2 kita semua akan membesar jadi bijak pandai and berjaya dunia akhirat..amiin

spacious and comfy--MPH 1utama

uolls/anak2 uolls  suka ker lepak2 kat bookstore?

8 comments:

Rtp Farra Arisha said...

pernah stay di UK eh? wowwww, it's best experiences ever right ;)

zharfan umur brp tahun sis? mesti dia cepat matang dlm berfikir kan..hehe.
all the best to ur kind boyyy!!
love to read various books!!

Aku Ibu Muda said...

sangat suka!

dulu2 selalu wish, kan best kalau terkurung dalam kedai buku..boleh baca sepanjang malam...hehe

Ummi Dania Yasmine said...

dania suka...pastu mulalah nak suruh ummi beli buku itu ini :-)

Ijah EmoTemo said...

ijah suka pergi dkt mph mid valley. hehe situ best jgk! :)

Chekgu Azrine said...

alhamdulillha.. mmg ajar anak2 sukakan buku drp mainan.. so kalau gi kedai buku... mcm2 buku nak swh beli..aduhaiii

tiefazatie said...

wah..bagusnya..adik2 ifa pun suka je..hehe

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

kami pun suka dok melepak kat sini, sampai duduk2 cam zharfan tu, balqis siap meniarap lagik mulut dok cot cet cot cet baca buku la kononya tu

anisalya said...

memang best kalau dapat pergi mph kan?
macam-macam ada...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails