Wednesday, 24 August 2011

MZ jumpa blogger kacak

pagi semlm, ada seorg blogger sms MZ, ckp nak singgah jap kat ofis MZ kat UIA tu, sbb nak antar hadiah

actually, hadiah tu MZ menang dari contest yg si dia buat kat his blog (last year kalau tak silap) blogger ni rajin buat contest and hadiah pun besh2 gitew--me pernah menang car vacuum also from contest kat his blog..

so dlm pukul 12.30 pm gitu, dia pun sampai...and bwk paper bag yg sgt comel tu...


saper yg dtg yer? EQBALZACK!!! wah, orgnya nampak sgt muda dan kacak ;) (mcm 20s ajer) eqbal ni lebih tua dari me kalau tak silap 2 years older, now tgh buat phd, tak lama lagi bergelar Dr Eqbal ni :) orgnya single tapi tak sure available ker tak--yg pasti masih bujang ;) his twin brother tgh study kat overseas (yg me baca kat his blog)--and umah mak eqbal ni kat area Gombak gak, tu senang dia drop by kat ofis me ni..



nilah isi kandungan paper bag itu


ada biskut raya yg sgt comel (ganti hadiah choc ie hadiah asal yg me menang)--me sukaaa sbb biskut raya tu!!, and ada duit hadiah --cash (yg me menang his contest)--me dh selamat masukkan dlm akaun yippee my boys pun :)


dan yg paling unik---button badge selamat hari raya--siap ada muka eqbal kat button badge tu...kellass gitu!!


tq yer eqbal!!

besh plak bila dpt mcm2 hadiah hasil menang blog contest time me aktif CGL last year...and adik me sms dari kg, ckp baju kebaya yg me tempah pun dh siap and sgt gojess!!--kain psg tu me menang dari blog contest gak (harga RM100 lebih sepsg)--adik me kata, sila jgn gain weight kalau tak tak leh pakai bj kebaya iteww sbb nampak fit cuttingnya :p MZ baru turun setengah kilo ajer ni sbb baru start puasa kan :p harap2 sempat turun ler sikit2 kilos tu :p

note : dh ramai gak MZ jumpa blogger sejak balik msia ni :) besh dpt ramai kwn hasil blogging :) who's next ?? ;) :)

21 comments:

mama tisya said...

sweet paperbag tu...adiahnye pn best

syawalsimpsons said...

sue pulak kot pas ni..kikikikiki

eqbalzack said...

salam MZ...
sebenarnya segan nak jumpa MZ ni. tapi kena jumpa juga sebab dah selalu bertangguh.
TQ sebab sudi jumpa eqbalzack yg masih title student..doakan semoga eqbal dapat title 'DR' tu cepat sikit..hehe..

selamat berpuasa dan selamat menyambut Hari Raya AIidilfitri yang bakal tiba nnt buat MZ dan keluarga..

p/s: semoga MZ selalu di murahkan rezeki bila join contest kat blog kawan2 kita...all the best!

Myra Jay said...

Wahhh tahniah ye Sis.. :-)


Sis bila nak smpai Penang, leh jumpa myra kat sini..hehee

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alhamdulilah rezeki lagi..hehe

Lelord said...

hohohohoohh awesome..bestnya

mama rifQy said...

mmg chanteq paperbag tuh kak!!

Cik Bambam said...

larr... MZ x bergambar ngan abg eQ ker?? heheheh..

rugi x join CGL beliau ari tuh..huhu

amiey lee said...

wahhh nice aja kuih raya tu

::NureeN:: said...

nmpkmsedap biskut tue.. dpt hadiah raya best2..

Peri PiA said...

wah bakal Dr bertemu Dr ;)

may b me kot,hehe

Nana said...

wah mcm2 adiah..saya dapat kad raya dari eqbal tu kad raya pertama tahun ni hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bestnya nampak biskut itu . comel jugak ;)

Ya ALya said...

alhamdulillah....rezeki sis....

MyZone~theUn4given said...

bestnye..jelesh2..huhu

juanita said...

huhuhuhu...serius bes la awak nie...
Insyallah...tungggguu yg sayaa nye yer...

www.tetikusrusak.net

mummy-who-cooks said...

Salam Mama Z.
Paperbag tu macam K/lang kenal je... (hehehe).
Ehem... Eqbal tu memang 'available bachelor' TETAPI sesiapa yg berkenan kena hantar 'tender' dulu untuk 'disaring' oleh kakaknya - saya la tu!.. (tak gitu EE...??)

Hanim said...

Biskut itu sgt menggiurkan. Jgn lupa bwk balik kg ya.

eqbalzack said...

erk?? my sis....

kayyana said...

bestnye dpt banyak hadiah.. hehehe

tiefazatie said...

wah..bestnye..hii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails