Monday, 1 August 2011

I reveal my winning pic - worth RM2k ni..

actually i hantar 3 entries under my name, 2 under mr hubby...rezeki berpihak pada entry+pic under nama mr hubby

pic adalah hasil DSLR sony--guna self-timer mode ni--berjasa gak my DSLR ni :) tak sia2 beli :)


mohon maaf sbb pic ni adalah edited version--sbbnya me pakai short sleeve t-shirt & bandana(so me purposely blurkan part tu)--me pakai gitu sbb nak bagi nampak natural tgh dok buat cleaning dlm umah kan...

tq harian metro & scotch brite :)





25 comments:

deqlis said...

wah! tahniah...duit raya tue..:-)

Myra Jay said...

Wow!!! bestnyer..
Memang bertuah betul Sis nie :)

Tahniah ye :)

Chekgu Azrine said...

Woow MZ...duit raya.. eehehe

Syuzana Abd Halim said...

Tahniah MZ...menang lagi...murah rezeki bulan ramadan ni (^_^)

mama tisya said...

cantik kabinet..leh la msk2 bln ramadhan ni

Anaqi Pro said...

waahhh sangat bertuah :)

syawalsimpsons said...

tahniah

εïз mummyHaza εïз said...

tahniah mz.. :) rezeki betul... bestnye.. :)

♥MAMASYAZA♥ said...

wow 2k, boleh shopping baju raya tu. best...tahniah

azura samsuddin said...

xpe sis, mana yg kena blur tu mestila d wat, kami fhm hehehe ... kalo pki cenggini mmg nmpk natural kat umah tp kalo pki long sleeve pastu full tudung mmglah betul pakai tudung cuma mcm x logik jugakkan dlm umah bertudung penuh .. neway tahniah sis menang 2K tuuuuuuuuuuuuu beshhh

ummi nia said...

congrates kak..rezeki bln ramadan & syawal

::cikjuju::◕‿◕ said...

best oke!!!ehehe...congrats sis!!

Nana said...

wowww bole wat duit raya ni

Eyriqazz said...

wah,tahniah...rezeki bulan puasa...

shidasyakirin said...

congrat mz..

Noor Wahidah Mahat said...

tahniah dapat hadiah.. dapat masuk majalah intrend lagi tu..

Alin Marlini said...

mz ni selalu bertuah..sila bg tips :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

WAHH CANTIKNYE DAPUR SUZ!!

Nisa' Azman said...

pic nie eh yg mnang Rm2k tue.. congrats MZ n famly.. leh aa shopping raye kn?

Ummi Dania Yasmine said...

very the ceria one picca ni!!! patut dapat GP...

Mama Zharfan said...

@deqlis : tq

@Myra Jay : tq

@Chekgu Azrine : tq

@Syuzana : tq

@mama tisya : heheh harap2 dtg mood msk2 :)

@Anaqi Pro : rezeki :)

@syawalsimpsons : tq

@mummy Haza : tq

@Mama syaza : tq :) semlm dh beli bj raya utk my boys :)

@azura shamsuddin : tq for the comment :)

@ummi nia : tq

@cik juju : tq

@Nana : tq

@Eyriqazz : tq

@syidasyakirin : tq

@Noor Wahidah Mahat : tq :) masuk in Trend tak dpt hadiah heheh

@Alin Marlini : tips --kena rajin join hehe

@ila mama amana : tq sbb puji2--kembang ler tuan punya dapur tu..jom dgt umah :)

@Nisa' : ha ah, pic ni lah :)

@Ezz : me tak deco2 entry :) nasib baik tak dpt no 3 hehhe

Em's Family said...

cantiklah picture u ni... nampak everyone ade bende kene buat, and full utilised the used of barang-barang scott.. congrats Suzz!!1

b a m b a m ' s said...

ALHAMDULILLAH...
murah rezeki MZ & family.. :)

tiefazatie said...

bestnya..tahniah2..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wahh..tumpang happy..tahniah tahniah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails