Thursday, 4 August 2011

Latest winning | prizes recently collected

1st time dapat surat dari Blu Inc -- memang konpem surat psl hadiah...


yippiee..menang hamper Antabax worth RM150 :) won from Her World magz--1st time beli Her World bln june ari tu (cover page erra fazira)...ada rezeki dgn magz ni :) Alhamdulillah...
nak kena pegi collect hamper kat PJ ler plak..


anyway, semlm me pegi Today Publishing Office kat Taman Mastiara off jln ipoh...pegi collect hadiah..dekat ajer dgn Gombak ni...dlm 15 min gitu

pic blur sbb snap dari dlm keta ajer ni

mula2 collect voucher modernmum --RM500 tu....voucher dlm bentuk surat ajer rupanya


and then amik hamper Pureen worth RM100--yg menang 3rd prize Stars of Pureen--magz Parenthood--rasanya actual value hamper dlm RM60 or RM70 ajer ni :p


and amik goodie bag Fiffy--yg lil ariff pic tersiar kat percutian ceria fiffy mami baby magz--dlm goodie bag pink tu ada bantal baby, botol susu, set bedak puff and wet tissue


balik umah dgn mode senyum2 :)

tq sbb sudi singgah

note : 3rd winning for august 2011

18 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

sgt besh !!!

Wansteddy Tales said...

Alhamdulillah... dapat juga hasil dr Blu Inc ya kak suziey, tahniah! wan pn terima hadiah antabax yang sama nilai. tadi nak pergi redeem sekali ada tempoh waktu redeem rupanya. Sebelum2 ni redeem bila2 masa xde masalah pula. huhu... xde rezeki, syukurlah hadiah kat ACP dapat diredeem. tu yg bagusnya ACP magazine, xde waktu terhad nk amik hadiah, layanan pun bagus2 belaka :)

mummy_ayu said...

congrats hadiah best2....

Oyis said...

tahniah kak suzie. header pon lawa kat atas tu

Nana said...

wah bezney rejeki ni mz

me suya said...

waaa manyaknyer hadiah MZ
seronoknya..rezeki puasa la katakan~

tiefazatie said...

bestnya sis..tahniah!

Chekgu Azrine said...

murahnya rezki MZ.. tahniah ye

waalllaa! said...

mama,, mama kan selalu dapat hadiah yang baby n kids punyer set kan..dah boleh jimat dah duit untuk beli keperluan diorang...jimaatt..rezeki anak2 kan..insyaAllah murah lagi rezeki mama..dah boleh save duit kan..

AMMAR YASIR said...

Murah rezeki betul akak ni ek... Tahniah

Hanim said...

Baby punye..baby punye ;)

Farra Dhelina said...

best gile jadi MZ! taniah sis

Nur-nba said...

Tahniah.. kagum dengan kerajinan Wan dan Kak Suzie. Selalu sangat menang hadiah.. Bakat yg ada jangan disia-siakan.

Ardini Humaira said...

tahniah kak!
wah murah rezeki...
bestnye anak2 akak dapat guna semua tu :)

Ibu Emir said...

Congrats suzie! sejak u balik ni makin lame makin murah rezeki u yer... orang kate, hujan emas negeri orang, hujan batu negeri sendiri, lagi best negeri sendiri.,.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hadiah last tue mesti ila akan dapat yg sama jugak..kiki

okla ila pun kena beli parenthood magzinela mcm ne...

Myra Jay said...

Bestnyerrr...
Jeles nieh...hehehee

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tahniah suzz, banyak tu dapat hadiah, kita lepas posa baru nak aktif balik contest magazine ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails