Saturday, 20 August 2011

Photoshoot RAYA | ada orang tak sabar2 nak beraya ker...

pg tadi...my zharfan pegi smart reader, mr hubby pegi keje..

so nilah keje mama & lil ariff kat umah :P

model kecik--sporting ni..excited testing bj raya tu...2 tahun pun dh paham--excited tu bila pakai bj melayu sbb jrg2 pakai :)




note : takut2 my DSLR under-utilized kan..so suka suki ber PS anytime :P

selamat berbuka uolls!!! ari ni me dtg angin pus2 M msk--so mr hubby pegi bazar ramadhan tu...beli apa2 yg patut ;)

11 comments:

Ijah EmoTemo said...

waaaa!! ariff sgt comel dgn baju melayu :D

best nya dh buat photoshoot utk raya hihihi :P

Chekgu Azrine said...

really chomeelll...arif pandai berposingla.. hehehe

mama rifQy said...

wowwww..berPS dalam umah!kite pon sukee

Lelord said...

hehhehee pheeweeet

Ummi Dania Yasmine said...

wah cumilnya little ariff....mood baik la tu

tiefazatie said...

wah..semangat!hehe

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

suka senyum cam mamanya, balqis sakan dah posing semua baju...baju kurung je tak posing lagik sebab baru amik dari tukang jahit ari ni

Kak Aya said...

wahhh sakan ye 2 beranak ni berposing...

SyUhAdA said...

amboi..
smpat lg tu posing..hehe

anisalya said...

okay... siapa yang terlebih posing ni?

Em's Family said...

kalau u rajin masuk blog contest lagi ni, gambar dua dua ni banyak boleh menang ni :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails