Monday, 22 August 2011

MZ dalam InTrend Sept 2011 | Pemenang Warkah Pembaca - hadiah perfume worth RM282

it was wansteddy who alerted me kat FB-- that surat/email me terpilih as warkah pembaca dlm InTrend Sept 2011. tqvm wan!!

me apa lagi, gigih mencari sbb ni latest issue, so tak semua tempat dh ada--kat giant bt caves lom ada semlm...akhirnya jumpa magz ni kat MPH alpha angle

alhamdulilllah, tak sia2 me mengarang--pendek ajer pun heheh and based on kisah hidup my mom & late dad--so smooth ajer pun tulis tu...

ni close up apa yg me tulis tu..

tq InTrend!!! hadiahnya sgt besh -- Perfume Elizabeth Arden Pretty Hot worth RM282! Alhamdulillah :) rezeki menjelang raya ni :)

and me nampak ada muka wansteddy + her pendapat psl tudung dlm ruangan interview/apa kata pembaca inTrend :) glamer tu wan hehehe

InTrend Sept 2011 issue ni sgt menarik fokus psl tudung ie hijabista--byk perkataan baru yg me belajar dari InTrend :) and ada byk gak contest2 yg besh. silalah beli, baca & join contest2 yg mana hadiahnya sgt besh (kalau menang hehheh)

note : 14th winning for august 2011


20 comments:

mama tisya said...

tahniah dpt perfume raya:0 kita aritu dpt perfume elizabert arden dr FIL pn tk pki lg:)

*∽ IZAN ∽* said...

memang best baca artikel yg Suzie tulis tuhh.. tahniah!

azura samsuddin said...

wow sis, superblah dpt perfume tuh mmg besh ... artikel sis pun isi bahannye pun best!!

juelee said...

best dapat perfume jugak eh sis.. hehe

Lin Azlina said...

mantap ar penulisan sis..tahniah

Cik Tqah said...

murah rezeki mz..menang contest :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tahniah MZ..memang touching lah baca artikel tu..

Nana said...

wah beznye
ni nak langgan intrend la klw mcm ni hahaa

mama rifQy said...

mmg rezeki niii..beshh gile hadiahh!!

Mira R. said...

wow! tahniah2. dpt perfume percuma. .

Nazra Nazurah said...

tahniah mz...bestlah mz ni asik menang je...

Cik Bambam said...

wahhh..kelas kak!! :P

Chekgu Azrine said...

Tahniah MZ!!

Hanim said...

Wow, besh..besh...

kella said...

wah1! tahniah! memang best!

Affieza said...

Congrats masuk majalah lagi...

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer, tahniah ye kak..

Rezeki akak di bulan puasa nie semua mantop2 :-)

Firdnurjue said...

wahhhhhhhhhh kak..siap dapt perfume..congrats!!!

Adyshariz said...

tahniah mz..rasanya kene tiru mz lah lps ni..rajin..seyes ;-)

tiefazatie said...

wah..best gle sis!tahniah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails