Friday, 19 August 2011

It's here | My 1st PHOTO MAGNET ever

ari tu me beli via Milk-A-Deal---6 pcs of photomagnet


semlm dh selamat sampai--so 3 me letak kat ofis

close up--gelap sikit sbb dlm bilik ofis kan

3 lagi me letak kat fridge kat umah--fridge kesayangan me--hasil menang contest 7-11 &singer

unik and cute home deco--esp those yg suka bergambar--boleh jdkan photo magnet mana2 fav family/kids pics :)

selamat berpuasa di hari ke 19 ramadhan....


11 comments:

mama tisya said...

cun...ingt nk tempah gk cz ada promo kt groupon...

juelee said...

me pun ada beli aritu, tamak siap beli 2 kupon.. hehe baru redeem satu, lagi satu ingat nak redeem pas raya.. tapi tak sampai lagi la.. bila akak redeem tu ye?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

me pun ada jugak tapi dia boleh pilih frame yang mana berkenan dan satu keping leh letak 3 keping gambar.

menang contest :)

http://www.elissmie.com/2010/08/personalized-fridge-magnet-dari-memoire.html

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kt down town bagi ada buat mcm ne jugak tapi ila tak perasan fridge magnet ke apa.. atau pin kat baju.. kena tgokla jugak nanti

*∽ IZAN ∽* said...

waa weee.. menarikk!!!!

Lin Azlina said...

menarik jugak....gambar sendiri

Alin Marlini said...

Kak Suzie tempah katner? bestlah

MamaYatie said...

cantekkan..tengok2 jugak hari tu..tp no budget la..kena settle raya nya persiapan dulu :)

Nana said...

eh tak tau plak pasal deal ni ada lg ke rugi nye xbli

Myra Jay said...

Cantik ler... :-)

tiefazatie said...

wah...cantik2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails