Wednesday, 3 August 2011

Lil Ariff in Mami Baby Aug 2011 | Percutian Ceria Fiffy

last month, pic lil ariff terpilih utk segmen yg sama (Fiffy Happy Holidays) tapi different magz ie Parenthood...

this month, rezeki masuk kat dlm magz Mami Baby plak :) manyak ong dgn magz under Today Publishing ni :)

pic ni taken masa pegi Eiffel Tower, Paris


dpt hadiah goodie bag Fiffy (baby stuff)

tq Mami & Baby!

oh yer..ila mama amana a.k.a suhaila saleh menang utk 2 segmen dlm magz ni bln ni tau...

surat kepada editor

and vox pop mami :) rajin ila tulis artikel tu heheh--besh gak sbb dpt mystery prize :)



note : 2nd winning for Aug 2011


11 comments:

Adyshariz said...

congrats mz, mmg ank mz selalu lucky la, maybe sb mummy dia rajin join contest dlm magazine..

nak ikut jejak mz la lepas ni, tapi!!..aisha seyes malas beli magazine ..hehe

Nana said...

tahniah,,
tingin rasa nak ikut jejak langkah mz

Lelord said...

wah bestnya..tahniah

amiey lee said...

tahniahhh..heee belum ada komitment nak mengahnta penyertaan ke majalah lagi la mz..tapi akakn ku cuba ikut jejak mu heeeee

Farra Dhelina said...

taniah sis!

fazilzura said...

wahhh sonok nye... TAHNIAHHHHH

*∽ IZAN ∽* said...

tahniah!!! bila la terbuka hati nak masuk contest majalah nih.. eheheheh

Chekgu Azrine said...

murah betul rezki MZ.. congrats once again..

SyUhAdA said...

thniah MZ..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aik suzz macam tau2 je ila nak copet kat sini? ..haha.. yela camera suzz best ..walau katanya bukan dslr tapi masih nampak jugak.. mcm biasa ila copet haha!!

tiefazatie said...

rajinnya sis join kontest kat majalah nie..tahniah lili ariff!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails