Tuesday, 3 May 2011

Berspa couple pada tahun ke-7 perkahwinan

wpun me kaki spa, tp me tak pernah berspa dgn Mr Hubby..

last week, sejarah tercipta--me bwk Mr Hubby pegi spa :) me guna voucher yg me beli dari Milk-A-deal ari tu..harga RM38 for each person/voucher, actual value for each voucher is RM168

spa ni kat Kota Damansara..tak jauh sgt dari Gombak, dlm 30 min ajer

sampai kat spa pukul 2 ptg, me+hubby masuk bilik asing2 utk ber scrub +berjacauzzi--mr Hubby kata dia tak nak scrub, so dia just berendam dlm jacuzzi lama2 sikit

me plak sgt2 suka scrub tu--sbb kulit jd lembut!!

time massage, baru mr hubby masuk dlm bilik spa yg sama dgn me :) besh woo massage2 tu --ada hot stone massage & aromatheraphy massage :) satu jam setengah lah kiranya spa treatment tu :)

lps siap, me lega sbb tokey spa tu tak paksa2 me join pakej ke apa kan, so :) sbb me dh pernah kena spa yg jenis paksa2 org join tau :) - tukang urut me nama Kelly--a.k.a tokey a.ka tukang jaga kaunter gak--kiranya tak ramai staff lah kat spa ni :) category spa baru ni :) tp besh lah scrub+urut2 hot stone tu--ala2 bertungku gak :)

sekian citer spa
mr hubby kata sgt besh sbb dpt massage2 tu
both tukang urut adalah chinese ladies yer..tp sbb sessi urut2 dlm bilik yg sama and kat dpn me, so me tak rasa risaulah, kalau mr hubby sorang2, me tak bagi ler sbb tukang urut tu pompuan hokeyy :p

note : uolls pernah ke ber spa couple ni ;)


18 comments:

MRS. K said...

jangan kan couple spa, pegi sorang pon tak penah.. huhuhu..

mama tisya said...

best kn bila berspa ngan hubby....kita ada amik lg pakej spa kt milk a deal..next week appt...ehhehehe

Miza Yusof said...

tak pernah ada pengalaman spa bercouple ni. nanti dah kawin boleh ajak hubby. hikhik :D

mummy_ayu said...

romntik tu...ayu tak pernah gie spa2..nie..couple spa lagi la..hubby ayu tak minat..

juelee said...

pernah try kat krabi dulu tapi hubby geli die tak shuke so after this die dah pesan jgn ajak die lg gi spa

Farra Dhelina said...

hehehe..tak pernah lagi berspa..berspa sndiri2 je hehehe ;p

Ardini Humaira said...

bestnye kulit jadi lembut :)

Chekgu Azrine said...

tak pernah gi spa.. huk huk

[-suziey-] said...

waa bestnye berspa couple..me xpnh g spa...hehee...

syanasaid said...

10 mei ni akan ke sini jugak
bercouple spa ngan hubby celebrate anniversary :-)

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe pernah tapi spa muka je

Syima Emi said...

saya pon ada beli deal ni.. hehe.. nak g nga kawan.. mcm best.. x sabar ni nak g..hehehe

tiefazatie said...

wah!cumil la!hihi

♥MiZz-siHa♥ said...

xpenah try couple punye lg...klau sorang ade la..mcm best je kan couple spa nie..

EiJa ZaQuaN said...

wah srnoknye berspa couple..
ermm..setakat ni eija x pernah lagi berspa2 berdua ni..

aimi shaniza said...

penah pegi sekali, utk facial je...tp lepas tu, kami dua2 dh xnak p dh ;p sbb ja ckp, dia pun pelik nape dia pegi n nape emi bg dia pegi..ish ish ish..;p tp mmg dlm bilik yg sama, n buat sama la, facial je pun...

ibuayahdamia said...

owhh semestinya pernah..berkali2 dah pernah cuba..sebab kami suami isteri kaki spa....dan of coz lebih selesa chienese ladies yang buat berbanding anak dara from indonesia..huhu

cikpuanhady said...

wahh..ni yang buat tak sabar nak balik nih..nak berspa jugak..ngee..

Blogshop kami :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS GA

Belog kami :Notre Belle Histoire

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails