Saturday, 7 May 2011

Cek dari Exabytes

Alhamdulillah, income berblogging--wpun bukan RM500 or RM5k, tapi kira duit free kan, --sekadar tepek banner kat blog and then dpt duit--so cek yg me dpt ni me terima dgn penuh rasa teruja :)



tq Exabytes!!!!--cek nuffnang (income bln Mac) pun dh sampai gak--mls plak nak upload pic cek tu sbb amaun tak cecah RM100, tp sbb duit hasil blogging--very much appreciated :)

note : rasa seksa dgn living kos kat Msia ni--sbb setahun 4 bln dok kat UK --sungguh berbeza nilai dan purchasing power duit pound dan ringgit ni....


22 comments:

kakchik@ella said...

hihihi. Che Lah, untie KC kat London pun ckp camtu. Dia lagi la .. berpuluh tahun kat sana sampai tak nak balik duk malaysia dah.

Syima Emi said...

congrats akak.. walaupon sikit tapi tetap rezeki kan kak.. boleh simpan, boleh beli apa2 yg diidamkan.. best tu..

haiqal said...

Alhamdulillah rezeki tu.Yup,Malaysia makin lama makin meningkat kos hidupnya.Macam mana masa zaman saya pulak?

*∽ IZAN ∽* said...

wah masyukkkkkk!! rezeki hari ibu nih!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya suzie banyak dapat side income...tahniah k

♥SyilaSyira♥ said...

bestnya dapat income lagi...

mz tersenarai pemenang saguhati ke-8...ni linknya http://storymoryluahanku.blogspot.com/2011/05/yang-di-tunggu-tunggudan-pemenangnya.html

tahniah ye..

Hantu Kak Limah said...

kalo tiap2 bulan boleh cash out cek memang masyuk......
HKL pun lom g cash kat bank lg income bulan Jan...hehehehehe...

mama rifQy said...

rezeki kan..banyak ke sikit ke..tetap rezeki!!

LYAfrina said...

x kira byk mana pon hasilnyer.. kalo free xkan org nk bg kan?? dan xkan snang2 kita nk jumpa kat jln...

at least, itulah hasil y kita nmpak dr blogging... bknlah sesuatu y mbazir & sia2..

tahniah... selalu murah rezeki :-)

dilazfamily said...

alhamdulillah rezeki.Syukur

Abang Stalker said...

rezeki jgn di tolak.. :) tahniah,murah rezeki akak.

fatin hanani said...

bestnya MZ hehe..
bnyk dah MZ dpt cek..
fatin ni..payh sikit..coz bila msuk u..
mmg terbiar la blog ni..jap ja nak tgk pun :D

SYaMiLa said...

tahniah suzie...mmg murah rezeki dlm dunia blogging.. ;-)

kakyong said...

tahniah..
memang selalu murah rezeki MZ


n3 terbaru kakyong
BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011
Dapat coklat sempena hari ibu
Menjejak keyword lagi

tiefazatie said...

wah..best nie sis!nak try la nt..=)

nba-Nur said...

Tahniah.. Rezeki datang lagi..

Ardini Humaira said...

bestnye kak dapat cek.. dni tah bila la... nuff dah sombong ni uuhu

MamaYatie said...

RM50 pun duit juga..tak de sapa nak bg free2 kan..

Nisa' Azman said...

bestnye la MZ nie, n blogger2 lain yg slalu dpt cek or cashout.. huhu~..bile la turn sy agaknye eh?

tiefazatie said...

wah..sgt best..ifa nk try join la..hee

lepak.com.my said...

tahniah...sy pon baru dapat tadi...huhuh

SYaMiLa said...

tahniah suzie... ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails