Sunday, 8 May 2011

MZ jadi Peserta Pilihan Juri Contest 5-5-5 DeQdEq | & some lil winnings (latest)

rindu plak me nak aktif ber contest mcm dulu2--Insya Allah, me baru start balik slow2 ni :)

and masih ada rezeki me utk May ni..kira saki baki contest yg me join bln mac+april--result dh kuar sikit2 ni..

(1) contest ni kena solve puzzle + mengarang. entry yg me buat (essay actually) telah menjadi pilihan jury utk contest 5-5-5 DeQdEq :) tq jury and  tq deqdeq--suspens tau sbb deqdeq tukar hadiah, asalnya hadiah cash tu....
and all participants dpt hadiah saguhati sbb tak ramai yg join contest tu--tak senang tau utk mengarang essay yg academic based (psl finance management related ni)

DENGAN INI, DEQDEQ INGIN MENGUMUMKAN, PESERTA PILIHAN JURI IALAH:


TADAAAAA……INILAH DIA PESERTA PILIHAN JURI….

BELIAU IALAH MAMA ZHARFAN

TAHNIAH KEPADA MAMA ZHARFAN


(2) me dpt 2nd prize contest Mother of the Year Faheem Wardrobe--yg voting based tu--me ada buat GA utk contest ni sbb me mintak tlg uolls vote kan--result utk lucky voter me akan announce next week Insya Allah...me target nak menang 1st prize--tapi tak de rezeki--susah nak menang voting contest sbb kena bersengkang mata raih and exchange undi...



Alhamdulillah, seperti yang telah kami janjikan, hari ini (30 April 2011), kami akan mengumumkan pemenang bagi CONTEST : MOTHER of THE YEAR (MOTY). 

Tempat KEDUA pula dimenangi oleh:

1st Runner Up - Suzi Fadhilah Ismail @Mama Zharfan


{Puan Suzi Fadhilah Ismail @Mama Zharfan}
Jumlah Undian: ||1808 VOTES||

Testimonial: Impressive achievement (for obtaining order of RM27k in just 2 months), the products are all of high quality and trustworthy brand esp breast pump, readers friendly website and template, easy to surf, --i fell in love at the 1st sight i visited the site--and of course really attracted to the Contest :)

Beliau akan membawa pulang:

  1. Sebuah Philips Avent Manual Breastpump (SCF 310/20)
  2. Satu Set Breastfeeding Shaklee Trial Pack 
(3) me menang saguhati contest cuti2 Msia by niniezane--hadiah foot detox ajer

(4) nama me naik as one of lucky winner --menang saguhati GA Cik Zai --dpt hadiah lil souvenir ajer ni

Pemenang saguhati tempat ke 8 dan 9.

hadiah tempat ke 8 & 9


note : 3rd, 4th, 5th & 6th winning for May 2011

12 comments:

Miza Yusof said...

TAHNIAH SIS :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

wow! banyak nye akak menang...akak ni memang lucky betul la

Chekgu Azrine said...

congratz MZ

Gieyana said...

Tahniah2..rezeki tue kan..:)

Lin Azlina said...

byknya menang..rezeki...

puan nina said...

tahniah =)

selamat hari ibu ^_^

tolong vote danial boleh..?klik n like je kat cni danial

terima kasih =)

kakyong said...

tahniah..

bulan lepas tak join byk GA.. mood ke laut..

Nana said...

wah banyak nye menang tahniah
bez gile dapat pam avent tu
mahai tu harga dia

Nisa' Azman said...

congrats MZ!!! Mmg susah nk raih votes kn? tp hebat la gak, smpi sribu lebih votes!!hehe..

zahidah dihaz said...

tahniah....


New Entry: Shopping: Jubah @ Serikin dan Outing: Girls @ KFC

Jom join contest jugak 1st GiveAway by Wan Myzura Collections

mama rifQy said...

amboii !! 4 sekaligussss!!!!

tiefazatie said...

wah..byk sis mng!tahniah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails