Monday, 9 May 2011

Meriahnya Hari Ibu 2011 | MZ & MB


last few days, MZ bertemu MT (mama tisya), and semlm, MZ beramah mesra dgn MB a.k.a Mama Balqis-anje ;)

me invite anje utk dtg mkn2 kat umah me--me msk simple2 ajer--msk nasi beriani tp tak berapa nak puas ati sbb nasi jadi keras sikit--- sbb terlupa beli beras basmathi :p sbb dm otak pikir beras kat umah me adalah beras basmathi mcm umah kat UK, pdhal umah me kat Msia ni me beli beras biasa ajer---mahal plak beras basmathi kat Msia ni

anyway, anje lambat sikit sampai sbb dia tak jumpa cari umah me--memang kalau 1st time dtg umah me susah nak jumpa sbb atas bukit :p

anyway, anje buat surprise--bwk kek utk besday me(belated) and utk hari ibu gak --and anje bwk bunga gak--bunga carnation ;) i like :)

anje bwk toys utk my boys gak :) :)

then weolls mkn2 kek tu,--tak abis la plak...

and sesi suap2 kek :pme paksa anje mkn kek tu sbb anje kata dia diet--me jeles sbb me nak diet gak :p  tp pic blur ni :) hubby salah setting DSLR ni :p

then posing2 kat luar umah sblm anje bertolak balik :)

tq anje sbb sudi dtg umah me--jgn serik tau--nanti lain kali dtg lagi

balqis sgt comel tp sgt kecik and kurus ;)

tq uolls sbb sudi baca ;)

note : having close, trustworthy frens is one of blessings in life..

21 comments:

syawalsimpsons said...

bestnyer ...tp klo dapat join ok gak..hehhehe

Nana said...

wah dah ramai dah jumpe geng blogger ni hehe
aritu MT
ARINI MB
PASNI MD (mama damia) hehehe

Sheherazade said...

happy mothers day MZ

@e_da said...

syokk dpt jumpa geng blogger kan..

happy mothers day MZ

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

ha...ha...gelaran MB tu dah macam Menteri Besaq dah,anyway nice to meet u, sangat happening & kepochee...next time leh jumpa kat Taman plak k

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

nak komen lagik, suzie kurus la mana ada gemuk, kita yang lebey gemuk dari suzie tau...harus diet b4 raya ni...adei tapi time birthday zhafran terkorban la my diet

mummy_ayu said...

wah..jumpa ngan Anje dah..Ayu pun lum pernah jumpa ngan Anje...dah 2 kali hampir jumpa, tapi lum ada rezeki...and tak sabar jugak nak jumpa kak suzie hujung bulan nie..insyaallah...

Zue AnnaLeeya said...

mmg sonot bila jumpa kwn2 blogger kan??? mesti byk citer....

azlina aziz said...

Selamat Hari Ibu, Kak Suzie ;p

Wah, bestnya ibu2 makan bersuap. hehe

zahidah dihaz said...

seronoknya...happy mother's day mama....

MamaYatie said...

happy mother's to u! hehe..memang dah budget dah ni..mesti MZ nak dating2 ngan MB..

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

wowwwieee.. sudah ketemu ya!

Mama Balqis BluePinkBaby said...

bestnya....dapat berjumpa rakan blogger...

Nisa Greennnpanda said...

WAh, dpt jmpe anje lak ye, bestnye~... jealous sgt2, huhu~... nway, MZ xprlu diet aa, dh slim dh pun.. XP

Ayu Zarina said...

bestnya dapat gather2 sesama blogger..pasni boleh jadi BFF dah ni kan..

Cute MuM said...

macam ramai jer yang dtg besday zharfan tue..
nie yang teruja nak pergi.
boleh dania tumpang kek.. hihi..
tak malunya..

mama_umar_maryam said...

bile turn MZ nih?hahaha.mama zety..same plak initial kite ;p

Iela Fazielah said...

wah..seronokkan... pasni ila pulak la nak plan jumpa MZ..

tiefazatie said...

wah..serius sgt best la sis..dpt jmp ramai blogger nie!

mama tisya said...

smua pakat ada singkatan..so sweet...ingtkn dating kt tmn layang2....suka tgk posing cekak pinggang tu:)

MamaRifqy said...

ni mst ramai yang beratur nak jumpe MZ niiii!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails