Sunday, 22 May 2011

wpun dh berazam tak nak beli baju baru | pegi JUSCO sale sebab...

ari jumaat lepas, me pegi jusco wangsa maju--ada sale now--me tak pegi time jcard members day ari khamis tu sbb tak plan nak beli apa2--alih2, me pegi gak ari jumaat SEBAB...

nak beli baju baru utk dipakai time besday party my zharfan 29 may nanti !!!!!!!:) wanna feel good and look nice in pics--sbb amik professional photographer (ros lil mama) and sbb me invite a number of blogger frens--so me tak maulah nampak comot2 or selebet kan hehehe esp yg 1st time jumpa2 ni..1st impression penting kan :)

entry ni tak de pics sbb di tulis kat ofis ni--semua pics ada dlm lappy kat umah :)

me excited nak jumpa uolls ni :)
cik puan hady ada propose nak buat gathering bln june nanti--jom uolls--me memang akan JOIN, insya Allah :) alang2 me belum masuk ngajar kan, so bz bz pun tak se bz bila dh start keje nanti :)

tq sbb sudi baca :)


6 comments:

Nana said...

heheh tak sabar nk jumpe mgu dpn

tiefazatie said...

wah..mmg best sis!gewd luck cari baju baru!hihi

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

Brthday zharfan tu tak sure leh datang ke tak, sebab kena balik kampung la suzie, mama kita soh balik ada hal plak, adei nanti kita adjust time tengok camni, hope nak pi mesti ramai bloggerkan...ramai tol jemputan suzie, anything kita kasitau, bestnya ada gather...nak join gak

Ardini Humaira said...

bestnye kalo dni dapat join skali :)

Nur-nba said...

Seronok ada gathering..

Nur Hawa Mohd Zin said...

besday anak akak..sama ngan awe 29 Mei :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails