Thursday, 12 May 2011

just another entry about Heartbeat | dh nak cecah RM500 ;)

me masih menunggu hasil cash out yg ke 4 dari HB..

current total income setakat 12 May ni..RM480.36 :) passive income from blogging kan..bukannya penat ker apa pun :) 

tq uolls yg sudi register lps click my HB banner tu :)


how's ur HB?


14 comments:

Unknown said...

banyaknyaaa :)
duit freee:)

Ibu Muda 30series said...

masih belum register, btw MZ-- yang ni pon bleh dapat income, jawab survey... tak tau la kalau MZ dah register :)

Jawab Survey, Dapat Duit

Jue said...

akak...nak tanyerla...cne yea nak bg org click..da ltak kat semua entry...hope akak ley bg tip..

congrats kak..banyak HB..weeeeeeee

Anonymous said...

wah banyak nye
saya dah lama xbuka hb mz hehe
sebab tgk xde pengingkatan
ada rs mcm nk delete je haha

LYAfrina said...

WOWWWW....
BYKNYER.... LYA PUNYALAH SSH NK DPT..LYA PON DH LAMA X CEK

Fiza Rahman said...

Congrats MZ, banyaknya...rejeki. Me tak daftar lagi...haihhhh,...

Latest: Bila MATA Qahirah terpaksa di CUCI

tiefazatie said...

sis..sgt byk!tahniah!

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe kan kak...buat benda ni tapi tak tahu macam mana nak guna macam nuffnang tu...

Azlina said...

sy pny earning ciput jer dgn hb ni..tgh layan ipanelonline..dah 3x cash out...syok

mama_umar_maryam said...

hebaaatt mz!!

cikpuanhady said...

wahh..banyak tu sis..me blom dpt cash out lagi ni..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

Ayu Zarina said...

memang masyukk..ayu dah tak sempat nak ambil tahu pasal heartbeat ni..ader duit ayu RM24 pun hilang gitu jer...tak sempat nak amik tahu lagi...huhu

tiefazatie said...

wah...best gle sis!tahniah!

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

memang masyuk + banyak tu...tahniah k

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails