Tuesday, 24 May 2011

This hotel doesn't have beds..or bedrooms...

ni saki baki entry psl Nottingham ni...ala2 entry windu-winduan gitu

me suka snap apa2 ajer pics yg me rasa unik and tak de kat Msia--so jd kenangan utk me--and me nak share2 dgn readers blog me gak ;)

ni one of them

yeppp HOTEL CHOCOLAT.
(ejaan chocolat tu tanpa 'e' tau ;)

but....

ni bukan hotel pun--nama ajer hotel..
actually ni kedai menjual segala jenis mak nenek choc hehhehe kedai ni kat tgh2 city of Notts (some where near Broadmarsh Shopping Complex)

me bukan penggemar choc, so tak nyer me nak shopping2 kat sini--so amik pic ajer :p
jgn buat lawak nak check in kat hotel ni plak yer :)

tq sbb sudi baca

note : rasanya tak de kedai nama mcm ni kat Msia kan kan kan :P


7 comments:

Aku Ibu Muda said...

hotel yang bukan hotel :)

Miza Yusof said...

uniknya kedai ni. i love chocolate :)

mummy_ayu said...

WOW..MERIAHNYA....SIAP ADA HOTEL CHOCOLAT LAGI..YUM YUM..

Lin Azlina said...

HIHIHI...SAYA TERTIPUN..PELIK GAK BACA TAJUK PD MULANYA TU

AMMAR YASIR said...

Bilalah boleh pergi UK...Huhuhuhu

Chekgu Azrine said...

MZ.. thanks sebab sudi dropped by my blog..and thanks once again for putting my link to ur blig list..

thanks so much!!really appreciated

tiefazatie said...

haha..sgt comel!Hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails