Sunday, 15 May 2011

Entry santai bergambar | Ceritera besday

dh lama me peram entry ni--asyik tertangguh2 ajer sbb tak sempat nak pilih pics utk diletak kat blog

Ceritera : Besday lil ariff 
tarikh : 15 April --sehari slps sampai kat Msia dari UK
location : umah my mom @Melor, KB, Kelantan
juadah : selain dua jenis kek besday tajaan Cik Wa (my SIL yg bongsu), me tempah nasi dagang
guests : family dari my side & hubby's side
note : Ariff moody & cranky sbb jet lag ..his sleeping time masa weolls nak potong kek and snap2 pics tu
pics hasil DSLR Sony

jom layan pics!

cuppies ni my SIL yg buat sendiri tau!! tq cik wa :) lilin tu me beli khas dari UK ;)

lil Ariff masam mencuka ..cranky ni..cuaca panas+jet lag

pic cake besday lil Ariff - cik wa yg sponsor kek ni :)

Mama yg over excited --biasa ler--ni some of family members from hubby's side

sekeping ajer ni kot pic yg mana lil Ariff senyum..;)

pic potong kek :)

note : my zharfan's besday lagi 2 weeks ;)

11 comments:

d_LA said...

yum..yum..sedapnya kek tu

Ijah EmoTemo said...

heee , nmpk muka ariff mcm moody sikit. hehe.

wah SIL MZ buat sendiri cuppies? best nya!

-atiQah- said...

ohhh..bru tau in laws akak org kelate..
tqah pun duk klate jgk kak..
hehehe.. :D

Miza Yusof said...

happy birthday lil ariff :)

tiefazatie said...

nmpk sdp la besday lil ariff nie sis..hihi..bese la tue..baru nk sesuaikn diri...tp mmg xmo senyum nie..hihi

deqlis said...

cantiknya deco kek tue:-)

mama_umar_maryam said...

alolo..cian bday boy,suke thomas ye..blh geng la dgn Umar kt umah ni ;)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

cantik cup cakes tu, tak pe nanti birthday abang leh la riff enterprame jugak k

MamaYatie said...

canteknya cuppies tu..moody yer besday boy..sian dia..tp next year dah besar sket mesti dah faham & seronok

isabelle said...

botak mak bapak bila bday anak2 dekat, tapi xleh celebrate sekali. hehe

MamaRifqy said...

wah..tantek kek ariff!! ariff makin comey!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails