Friday, 6 May 2011

Syoknya cuti2 Cherating | sponsored by Adrinis

ini adalah percutian pertama me & family cuti2 Msia sejak sampai kat tanahair terchenta 14 april yg lps.
kami cuti2 Cherating ni pd 17 april ...

tq adrinis sbb menaja 3d2n stay kat Legend Hotel, Cherating. me menang Grand Prize Contest Adrinis last year.

the best part, baju pun me dpt hadiah dari adrinis--baju pink nursing wear, tp boleh je pakai as baju biasa--me pilih sendiri design ni--new arrival ni, harga dlm RM80 gitu :) sooo sweet :) jgn lupa terjah Adrinis utk cuci2 mata dgn baju2 yg cantek2 :)

ni me posing dgn baju yg me menang tu--kat legend cherating ni--lulus tak utk jd model Adrinis :p :p


bilik yg diberi adalah spacious --2 double bed :) me dtg cuti2 ni OTW me dari kg balik ke KL--me bwk my mom gak ni ;)



part yg paling besh about Legend Cherating ialah --swimming pool yg luas & cantik!! my kids enjoy is soooo much!!! me tak bwk swimming suit sbb me dari kg--so me tak dapek mandi kolam--gian nak mandi kolam ni...




and part lain yg besh about Legend Cherating ialah sbb dekat dgn pantai--so boleh lari2 ke pantai, then lari balik terjun kolam ;)



beshhhh!!!

tq adrinis sbb menaja percutian kami ;) :)

semua pics hasil DSLR ;)

note : uolls bila last sekali pegi Cherating?


28 comments:

Mama Gee said...

x penah gi lagi...huhuhu..tawon depan lah...manalah tau dpt rezeki terpijak..hik2

@e_da said...

untungnya MZ ni.. pakaian dan percutian hasil kemenangan... mmg berbaloi2...

Cute MuM said...

bestnya..
cute mum last pergi cherating 3 tahun lepas.. huhu..

Ummi Salsabila said...

Syoknya cuti2 sponsor dr adrinis! Seronok..
Cantik hasil2 gambar dr dslr..;)

mummy_ayu said...

bestnya..holiday..cherating plak tu.
tak sampai lagi kat cherating..tgk pic pun tau best...

KedaiGambarKami, Kluang, Johor said...

bulan doblas tahun lepas..ingat nanti otw balik kelate nak singgah lagi...

E-ein pon suke mandi kat kolam dgn pantai kat legend ni...


*my sis keje legend, so leh dapat diskaun utk family heheehe

CatlinaFly said...

**oppss lupe sign out blog kedai tadi..(wink wink)

Unknown said...

baru je pegi last week..hahhah:p alhamdulillah..rezeki percutian yg ditaja :)

♥MiZz-siHa♥ said...

bestnye dpt percutian percuma kan..

Azlina said...

alahai...best giler bercuti tajaan lak tu...tahniah lg

Chekgu Azrine said...

dulu selalu gi cherating.. ada gi ngan family masa belum kawen..

ada gi trip with frends masa belajar UiTm dulu

last sekali gi honeymoon ngan Mr Hubby... hik..hik

Aleyn said...

I baru nak gi sempena 8th Anniversary ni...insyaAllah 17 Jun..lepas cuti sekolah...sebelum tu agak tight schedule...

Sedang survey hotel mana yg best dan affordable....Legend comes to mind also...tapi x confirm lagi...

Ardini Humaira said...

bestnye kak! whoaaaaaaaa ada panaja ;)

Unknown said...

kalau gi cherating pun akak suka gak duk kat legend ni..best per tempatnya

εïзmmyHazaεïз said...

Wahhh tahniah mama.... percutian yg best nih... :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah bestnye..happy family akak ni kak..suke tgk pic2 ngan bace cerita akak...

akak jgn lupa masuk contest tau
http://cahayawanita.blogspot.com/2011/05/anakku-cute-with-romper-tight-contest.html

Unknown said...

tahniah sis. rezeki menang contest :)
percutian ditaja :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila belum pg lagi.. tapi esok ila nak off to penang.. ada event..nanti ila buat entry ek..

MamaYatie said...

bestnya! cantek2 piccas tu..lama tak dah singgah cherating..nak plak kalo balik ganu ikut jerangau -jabor, dekat sket

Sidratul Muntaha said...

cherating 2009
balik - balik dak ara dah ade dlm perut..
huhuhuh
lepak impiana cherating..
sgt syiok la..
sbb turun jer bilik jumpa pantai!
huhuhuh

MamaRifqy said...

wahh..besh!!! gambar pon sgt chanteq!!posing bukan main lagii yang ats tuh!!

AyuArjuna BiGoshh said...

legend kat cherating tak pegi lagi...tapi pool die bear uiss mmg sangat sesuaii ngan ank2 i yg suke swim :)

azura samsuddin said...

penah g legend cherating skali tahun 2007 tupun sbb de miting kalo x, mmg x smpi kot he3

Syima Emi said...

bestnya akak.. banyak gak aktiviti akak lepas balik malaysia kan.. saya tgk mcm tak dok diam akak ni. penuh dgn aktiviti.. pergi photoshoot la, jumpa kawan2 blog, celebrate birthday (happy belated birthday kak!!.. hhehehe).. mcm2 la.. rezeki dari blogging dan contest semua tu.. alhamdulillah.. semoga terus sukses ya kak.

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya dah lama kita tak majakan diri dengan pergi bercuti untung suzie sentiasa murah rezeki daoat bercuti

tiefazatie said...

wah..best3...hihi

afzan said...

ni bilik deluxe kan? ok tak hotelnya. sbb plannng nak gi sana next month

afzan said...

thanks for the feedback. nak kena reserve bilik ni. hehe!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails