Thursday, 19 May 2011

Sedih

Dukacita dimaklumlan, streamyx kat umah MZ rosak..so tak dpt nak berblog atau check email or apa2 sajer :( :(
urgent matters silalah sms ke hp MZ yer
no hp ada kat blog My Lil Garaje.

tm kata technician akan dihantar utk baiki streamyx tu dlm masa 3 hari..so tak taulah bila agaknya :( :(

tq sbb sudi singgh

12 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

alahai sedihnya, rosak ape tu suzie? hope cepat repair k

Matjoe said...

huh, sedihnya br ada dah rosak pulak

LYAfrina said...

huhuhu.. byk2 bsabar ye mz.. bila dh ok.. blh la bblog puas2.

MamaYatie said...

ciannya mz..sabor la yer..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hehe kalau blogger tegar mmg rasa semacam je kalau tak hapdet blog satu hari ye tak?

Farah Shamsudin said...

kena selalu push mereka.. kalau tak, memang lambat la..

Nur Hawa Mohd Zin said...

patah jari lah kak ye

Nana said...

alamak kan baru je pasang mz
dah rosak?
xpela..saba ek

-atiQah- said...

kak..sama la kita..
streamyx rosak, nasib baik ada broadband..tp slow.. :(

Myra Jay said...

Sabar ye kak..
Moga cepat ler ok streamyx tu ye :)

Miza Yusof said...

bukan baru pasang ke. macam mana boleh rosak. hmmm

kakyong said...

patah kaki la blogegr tegar camni.. ;)


n3 terbaru kakyong
Suez diary–saya sudah review blog anda!!!
Adakah kerana dia kidal?!!!
Nora Elena–review episod 1 dan 2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails