Tuesday, 31 May 2011

tak kenal maka tak cinta | meh berchenta japp sambil join contest @eightDesigns Boutique

uolls perasan tak ada banner kaler kuning kat sidebar blog MZ ni sejak semlm...

ni ha..
banner yang nilah...




eightdesigns


wohoo..ada contest beshh ni..siyes beshh!

tak caya, meh skodeng jap---click jer banner kat atas tu hokeyy

senang ajer nak join, just email ur pic with ur BFF!!! then eightDesigns akan pilih pics yg menarik utk letak kat FB--then FB voting lah mcm biasa...tp sbb ada bykkkkk hadiah, so kalau tak berapa rajin nak raih votes pun tak per...peluang utk sangkut menang mana2 hadiah memang terbuka luas tu!!!! rugi ler kalau tak join kan ;)

MZ dh join ker?? MESTI MESTI--semangat waja tu hehhehe---MZ ada ler email one pic, tapi belum pasti MZ ada masa nak raih undi ker tak nanti..tgk dulu camner hhehehe yg penting kita JOIN dulu!!!

jgn lupa tau,, contest ni due 7 june --ada seminggu ajer lg ni...tak pyh buat entry pun, just email ajer--kacang!!!

































full t&c ada kat blog eightDesigns Boutique tau!!

jappp...

belum abis lagi entry ni

eightDesigns ni ada jual dress, shawl etc2 benda ni tu yg me sgtttt suka
selain tu ada gak mcm2 jenis mak nenek cardigan, baju, skirt, pinafore, inner

masa me terjah eightDesigns ni...wah...nampak lah kat sidebar--butik ni dh masuk tv & mcm2 magazine stau!! and ada 2 outlet offline (kedai) selain e-shop ni...memang some people prefer pegi butik yg betul2 kan rather than virtual one :) so senang ni, sbb boleh pilih nak beli brg online or offline - butik2 tu kat Bangi & kat Kota Bharu Kelate

me kan baru berjinak2 dgn shawl--so tgh nak menambah koleksi ni...ni antara shawl yg me berkenan --nak beli bila ada bajet heheh--exclusive ni..

2414 Colorful AVAILABLE

Shawl Eksklusif - Puteri

 

2395 Soft Pink AVAILABLE

Shawl Eksklusif - Aziah

 

selaku seorg dress-holic, me dgn penuh gumbira cuci2 mata tgk mcm2 jenis dress...ni yg paling me suka!!

New Arrival - Nisha Dress

 

bahagian depan, ada macam diamond ala-ala keronsang, nmpk eksklusif kan?. dress ni boleh pakai untuk dinner juga ^_^


2441 Black

 

byk lg tau, silalah ringankan jari2 runcing uolls utk terjah eightDesigns butik!!! tak beli ari ni tak per, bln dpn or bln dpn2 boleh beli :) 

 

jaminan service:

Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

and
ada 14 days return policy. 
cayalah!!!

tq sbb sudi baca :)

4 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

wow! menarik...

Nana said...

wah menarik ni

deqlis said...

wa wa wa...mmg menarik..
nk join gak...plz undi me ekekeke..
nak join jugak cuba nasib, bab2x raih undi mmg deqlis kena belajar ngan sis MZ laa..:-)

pepun tq sharing..:)

tiefazatie said...

cam best ja nie..tp adoi la..vote2 nie lemah ai..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails