Wednesday, 4 May 2011

Bila MZ bershawl

ini adalah cubaan pertama me bershawl sejak me balik Msia--shawl yg me pakai ni adalah shawl kalerful/pelangi yg me beli dari dini wardrobe(ardinihumaira.com)

me tak reti pun cara nak pakai shawl ni--me belit2 ikut suka hati, then letak pin (semua pin/brooch adalah hasil menang contest ni)..me just make sure cover bahagian breast --tu jer

tq Mr hubby sbb sudi snap pic ni (pic hasil Sony DSLR)--ni kat tmn metropolitan kepong..extender pink tu me beli dari baby ibu blogshop, blouse yg me pakai tu me beli kat Marks & Spencer UK ;)

sekian entry MZ & shawl ;)

tq sbb sudi baca ;)

note : uolls selalu ker pakai shawl?

25 comments:

Yuyu Zulaikha said...

orait la tu akakk.. sematttttt ^^

sopan je... <3

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

i mmg pemakai tegar shawl! gi opis pon pakai shawl

Cute MuM said...

ok lah kalo pakai shawl camtue..
cantik dan bergaya..

Unknown said...

ok apeeee..Chanteq!!

Unknown said...

jarang pakai shawl. kena ikut mood gak sebab miza tak reti nak belit-belit. hehe.

miza lebih suka tudung bawal dengan tudung ekspress :)

Sheherazade said...

me suka taman tu,kat tower by the lake..jetty ;)

cute la mz bershawl

tp weekend ssh parking :(

Iela Fazielah said...

ila xpandai pakal shawal.. mmg nampak comol n xkemas.. tp akak pakai cantik la

risa said...

hehehe,,comel je saye nengok
tapi saye tak pandai nak makai atau takut nak makai..anak2 dara memang suke makai shawl

mummymer said...

babe, nampak cantik n kene dengan muke you..

Unknown said...

nice la shawl itu :) colorful..hmm ye la..pakai tudung wajib la menutupi bahagian dada kan ;) n lebih manis lg klu aurat di bhgian lengan pn tertutup :)

LYAfrina said...

lya pon main belit2... kalo dh nampak ok tu.. kira ok la... nk gak pakai cam hana tajima.. tp x reti

Unknown said...

cantik2! seswai pulak kalerful2 tu dgn MZ.. :)

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cari hadiah best untuk yang tersayang?

Nana said...

cantik mz! teruskan berimej mcm ni...klw nak lg cantik bentukkan shalw tu jadi bentuk V kat bahagian dada
mmg tutup dada dun worry hehe

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah shantek la shawl tu tapi kita tak pernah pakia la tak reti nak menggayakan....

khairul akmal bin azman said...

lawa2..

♥MiZz-siHa♥ said...

ok la tu...kemas dah..

Nisa Greennnpanda said...

xpe MZ, stiap org ade cara tersendri nk pki shawl. Sy pun pki belit aje, hehe.. ok dh tue MZ pki.. ^_^
yup, sy kadang2 pki shawl, ikut kesesuaian nagn outfit la, hihi..

Ijah EmoTemo said...

ijah mmg selalu pki shawl. hehe cuma bila malas je pakai tudung bawal. haha.

ok dh tu sis pakai mcm tu ;)

♥SyilaSyira♥ said...

best shawl mcm tu...masyuk utk byk baju...

Anonymous said...

@Nanasetuju dengan nana . kalau nak nampak kemas sikit + cantik bahagian yang dijuntaikan tu pendekkan sikit dan buat bentuk V . still tutup dada :)

mummy_ayu said...

comel la tu kak..ayu pun tak pandi sgt pakai shawl..main belit2 jer..
tapi bila tgk org pakai, nak jugak pakai..

isabelle said...

boleh kasi kemas sikit lagi tanpa menjejaskan bahagian dada yg nak ditutup

Ayu Zarina said...

wah..tercapai jugak MZ nak pakai shawl rainbow tu yer...btw, ayu gosok shawl tu...sebab tak suka ah nampak renyuk2 tu...hehe

Ibu Muda 30series said...

masa muda remaja dulu kerap ber shawl... now x bleh dh..takut mati tercekik kena tarik dgn anak2...hihii

tiefazatie said...

comel..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails