Friday, 27 May 2011

Setelah setahun 4 bulan tidak menjejakkan kaki ke PANTAI

PANTAI-->>bukan pusat perubatan pantai hokeyy tapi BEACH a.k.a SEASIDE :p

kat UK, sbb me duudk kat notts which is bahagian tgh UK, so tak de pantai--setakat artificial beach kat notts city centre tu ada ler :p

so, masa me mula2 sampai kat Msia--me terus balik kg, then sempat gak me pegi pantai--pantai yg agak dekat dgn umah me kat kg ialah Pantai Irama Bachok, kira2 setengah jam naik keta :)

jom layan pics

pic hasil digicam ajer ni--so agak gelap pic ni--time ni pukul 6 ptg

aktiviti kegemaran di pantai..

bukan main pasir...
bukan mandi laut --NO NO NO

tapi...
yehaaa beli aiskrim roti

nilah aiskrim roti

weolls borong satay ikan gak--weolls mkn sampai rasa nak muntah --maklumlah lama sgt tak mkn kan :p

bapa mithali melayan anak2 mkn :) mak nya? tukang snap pic ajer :p

lil ariff mkn dgn khusyuk

ada gak jual benda ni, tapi me tak mkn so tak beli lah, sajer snap pic

what's ur fav PANTAI?

11 comments:

Jiji-Fify said...

rinduuuu satay ikan!!!

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

Nana said...

heheh sedap sengoti deh
dah lama xmakan sate ikan tu
sama la suka gak pantai
tu pasal nxt trip oliday dua2 tmpt pulau

Nur Hawa Mohd Zin said...

satay ikan tu macm sata ke kak? awe pun rasa lama tak makan ais krim roti..hhehe

Cik Tqah said...

satartu sdp x? ritu igtkan nk mkn kt kemaman masa g perhentian..tp da lewat..kempunann

Chekgu Azrine said...

my mom's asal dri besut.. so area2 sana dekat ngan pantai.. best sangat!!

Ijah EmoTemo said...

wah sate ikan! lama gilaa tak makan sate ikan ;(

❤ C!K MAZ's❤ said...

sate ikan sedapnya...yang ni mmg kami puya peberet...tp susah nk jumpa kecuali pi pantai je...hehe

mama_umar_maryam said...

tgk eskrem roti tu xtahan btol ;)

[-suziey-] said...

xkira ape pantai pn sume suka sgt222..hehe..kalu suzie dkt ngn KB bole la pegi perhentian..hehe..
sedapnya org jual satay2 ikan tu.hehe..kon eskrem ijo tu menariks..tp mkn ngn roti lagi suka..hehe..awat asyik n3 berkaitan eskrem je ek..hahha kebetulan :)

b a m b a m ' s said...

kita pon kg kat pengkalan petah tuh MZ..heheh..blk kg selalu jugak pegi sana..hehe..

tapikan..motor satar ikan tuh..dia punya sgnbod.. SEDAP SENGOT!hahaha..

tiefazatie said...

ifa puas dh uamh tepi pantai..hhihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails