Tuesday, 17 May 2011

Kisah cinta ala2 fairy tale sebenarnya wujud | 13 tahun mencari cinta

bab2 cinta dan jodih adalah penuh dgn misteri--esp those yg mcm susah or lambat nak bertemu jodoh--me pun kategory tu gak--suspens tau sampailah selesai akad nikah baru me benar2 yakin, itulah jodoh yg ditakdirkan utk me ;)

anyway, ni bukan kisah cinta me--me ternampak kat FB my niece kena tag--one entry kat one blog tajuk
13 tahun mencari cinta

kebetulan me plak tgh boring2 (masa hari blospot meroyan ari tu) --so me pun layan baca entry tu...unik sbb kisah benar seorg gadis sblm dia jumpa her Mr Right-boleh buat novel gak citer cinta Sarah ni....

kalau uolls tgh boring2, boleh jer layan ni LINK nya

kesimpulan yg me dpt buat : Sarah in that story--sgt2 beruntung---tak semua org ditakdirkan bertemua jodoh dgn cara yg sweet gitu..ala2 fairy tale gaklah

note : bersyukur atas segala rahmatNYA..alhamdulillah..


10 comments:

LYAfrina said...

nak baca gak nanti :-)

cik heroin said...

nvel smua fairytale ^^,

Jiji-Fify said...

i pon suka baca story2 yg disahre kat FB..macam baca cerpen pon ade.. :P

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cari hadiah best untuk yang tersayang?

LYAfrina said...

bru lps baca..
ya allah,... cerita dia mmg sgt sweet... mmg jodoh dia org kuat..kalo buat drama pon best

Lelord said...

heheh kena terjah ni

Bionic women said...

nak try baca ler..hehe

semua org ada pengalaman yg berbeza dengan kisah cinta mereka kan?

Ardini Humaira said...

whoaaa menarik.. nak gi baca jugak :D

azura samsuddin said...

baru je sudah baca, mmg sweet tp mcm sis ckplah x sume org ditakdirkan bertemu jodoh dlm keadaan yg sweet gitu ;)

Qaseh chenta said...

klu dah jodoh kan,ape dugaan pun tetap akan bertemu jugak

tiefazatie said...

kalu dh jodoh..kan2..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails