Tuesday, 10 May 2011

And the LUCKY winners are............

~usaha terakhir meraih undi yg akan berakhir midnite tonite. TQ kalau sudi VOTE MZ~

pemenang PURSE CLARKS ialah....


CONGRATS to the lucky winner!!!


to the lucky winner, please email me your mailing address ASAP to
suzie284@yahoo.com

one more lucky winner..tp bkn hadiah purse clarks tau, hadiah ole2 misteri dari UK...
jom tgk saper yg kena..


kalau uolls perasan, actually, 2nd winner tu me nak pilih those yg menyumbang paling byk votes--then bila check balik--Fana Flora yg menyumbang 26 votes tu namanya dh naik as lucky winner for purse clark..so me buat keputusan nak pilih 2nd winner tu by lucky draw gaklah--mcm yg me pilih kat atas tu..

sekian winners' announcement

ucapan MZ : kalau boleh, me nak bagi hadiah utk semua, tp tak mampu la plak..TQVM sbb sudi menyumbang votes utk me :) terima kasih daun keladi, kalau sudi, votelah sekali lagi ;)kalau MZ menang, ada hadiah cash plak kali ni..janji!!


14 comments:

Miza Yusof said...

TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG :)

εïз mummyHaza εïз said...

Congrate to winner...Bestnye purse Clark tu.. hehehe kite pun dah menang purse mZ hari tu... weee....

Nana said...

tahniah pada yg menang

zahidah dihaz said...

tahniah untuk semua pemenang...

New Entry: Extension of YB Karim house

Fana Flora said...

salam, MZ ;)
saya dah hantar details kat emel MZ
alhamdulillah ada rezeki menang
tq MZ.

Lelord said...

tahniah2...

eh nape i still xleh nak vote..asik error manjang, dh likes ntah mana silapnya

MRS. K said...

tak mengena lah! congrax pemenang

Nisa' Azman said...

huhu~...xlucky lak.. Congrats pd winners!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ehhhhhhhh ila dapat lucky drawlahhhhhh.. tadi tgok thru hp tak nampak..sbb tulisan kecik tp sbb nak vote yg anmum bukak pc pulak.. rupanya nama ila hehe..tq mz

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe kalu masuk memang tak da luck kak :)

Syima Emi said...

congrats kepada pemenang... saya nak vote yg anmum still x dapat la akak.. internet slow nak buka application tu.. saya cuba lagi ...

mamaRIFQY said...

wahh..tak bertuah laaaa...tahniah pada yang lucky

tiefazatie said...

wah..bestnya..tahniah!

Ardini Humaira said...

congrats semua :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails