Thursday, 19 May 2011

Gigih bersiaran live dari ofis | entry makan2 dalam taman --kue teow yg meletops!

me dtg office jap sbb nak setelkan urusan pos my thesis yg telah siap di binding hard cover --pos ke UK sgtlah mahal -- melayang RM192 duit me ..adess

anyway, semlm, me pegi jumpa my BFF ezna +ayu rafikah (tak leh nak baclink sbb pc ofis asyik hang ajer ni) kat midvalley--nak celebrate besday EZNA :)

me dh tempah cuppies yg sgt cute lagi spesel utk Ezna--me pick up kat Mid Valley tu :) me tempah online :)--bila internet me dh ok, me buat entry utk review+promo cuppies tu yer --siyes sgt cantik +sedap!!! me mkn beberap bijik gaklah ;) lilin alphabet tu me beli khas dari UK :)

weolls sembang2 +mkn2 kat Cafe Garden kat dlm mid valley tu--siyes sgt cantik!!!!
and mknn yg me order ie kue teow plak tersangatlah sedap!!! 5 star rating lah me bagi--harga memanglah tak murah sbb cafe tu cantik kan hehe harga kue teow ni ialah RM12.90--rasa nak pegi lg mkn lain kali :)

jom layan pics ajer lah yer--kat opis kan, nak citer panjang2 pu tak syok :p

kue teow yg buat me meleleh2 air liur bila tgk balik pic ni..yum yum

nilah meja kami lepak2 --2 jam lebih gak kami melepak ni :p

me & ayu :) -- me pakai dress munge2, ayu pakai long dress kaftan--ayu kata dia sopan ala2 wanita melayu terakhir sbb dia pegi ofis ada meeting sblm dtg midvalley tu :)

dua2 aksi lentok --tak disengajakan ni




iced lemon tea dlm gelas yg sgt comel sbb bentuk mini jug and sudu bentuk bunga!! lupa plak nak bwk balik sudu tu as souvenir :p :p

nilah bday mommy yg diraikan--Ezna with her beloved cutey girl dania --epi besday dear!!


tq sbb sudi baca :)

16 comments:

mummy_ayu said...

wah..cedap nampak cuppies tu..emm best nya makan kat gardens..plan esok pun nak lunch kat sana...keaw tiow dia cedap ek kak..nak try la...

cik heroin said...

sdapnyaaa cntikyaaaa ^^



JOIN CONTEST & MENANG ROOM MAKEOVER WORTH RM5000

nUR_rOsALiNdA said...

Kak, kat mana tempah kek tu? Cantik nyer...Bagitau ek..Hehehehe~

Nur Hawa Mohd Zin said...

tempat tu cantik nye kak..mcm english style

Hanim said...

Sgt terliur kuew tiau tu...

*∽ IZAN ∽* said...

wahh... dah siap thesis yekk.. lega... bestnya makan kat the garden tuu.. cantik sangat tempatnya... cup cake yg sweet & nice!!!

Nana said...

cute sgt cuppies tu
xpenah lagi g makan kt garden
mmg harga dia mahai skit
tp suasana dia lawa...xkisah la mahai pon kan hehehehe

Ummi Dania Yasmine said...

kek cantik, kawan2 yg best, tempat cantik......:-) love u suzz n ayu :-)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya, cantik kedai tu, mira tak join sekali ke?

kakyong said...

memang cantik lah tempat tu... ;)

cuppies pun cantik...



n3 terbaru kakyong
Suez diary–saya sudah review blog anda!!!
Adakah kerana dia kidal?!!!
Nora Elena–review episod 1 dan 2

mama tisya said...

lps ni try p fullhouse plak

Azura said...

Suzi...thanks put my cuppies for this entry...x sabar nak tunggu review u :)

Azura said...

suzi,

Thanks for tis review ye...btw mane sekor lagi bee tu?? Dah kena ngap ke dah terbang?? kikiki

X sabar nak tunggu review my cuppies tu...hihihi

Azura said...

Suzi,

Thanks ye publish entry about my cuppies..btw mane ilangnye sekor lagi bee tu?? dah terbang ke kena ngap awal2??

X sabar nak tunggu promo & review my cuppies tu...

tiefazatie said...

wah..sgt best!hihi..happy besday sis ezna!

Azura said...

Alamak..sorry suzi..banyak pulak komen keluar...ari tu x keluar...tu yang post banyak kali...sorryyyyy...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails