Monday, 30 May 2011

MZ dh confident bershawl | mana nak cari shawl yg lawa2 yer...

wpun mr hubby tak suka me pakai shawl, tapi me dh mula suka pakai shawl ni...mr hubby bebel2 kata me nampak pelik bla bla bla...tension me tau..me nak tukar style once in a while sbb selama ni me hanya pakai tudung bawal 100% bila kuar umah..

so semlm adalah kali kedua me pakai shawl--me sukaaaa sgt shawl ni sbb me suka material yg lembut, me suka kaler tu and yg paling BESH, me suka design shawl tu..!!!





shawl ni adalah hadiah dari blog contest tau (organizer nya storiesfor3boys), me siap email tanya kot2 dia ada jual shawl, tp dia kata dia beli kat jln TAR--me cuba surf cari/google online yg design gini (different kaler) tapi tak jumpa

emm...mcm tak de masa nak pegi jln TAR la plak

shawl ni besar gak tau, so memang cover part *d.....
so me boleh pakai shawl jenis gini pegi ofis :)
and me sgt bertuah sbb me ada koleksi sekotak mcm2 brooch termasuk pin shawl yg me menang sepanjang me aktif bercontest time kat UK tu hehhe Alhamdulillah

saper2 yg tau kat mana me boleh shawl gini, let me know yer :)

uolls suka pakai shawl tak?? me tgk nana+cute mum pakai shawl time besday zharfan tu :)

tq sbb sudi baca :)


16 comments:

Cute MuM said...

ok sis pakai camnie..
me boleh dikatakan 100% pakai shawl..
senang sangat..
sekarang nie dah banyak design yang cantik2..
cute mum selalu beli kat uptown jer..
itu pon pening kepala nak pilih..

CaDLyNN said...

banyak blogshop yg jual cantik2 MZ..senang pakai shawl ni...:)

mama tisya said...

tk brp sesuai lg ngan mukaku tp tgk org pki cun

mummy_ayu said...

Ayu tak berapa sgt dgn shawl nie...
plus Ayu selain waktu keja, memang free hair..so tak tau sgt la..

Myra Jay said...

Kalau xsalah dalam blog shawlsayucinta ada jual shawl camni kak..:)




p/s : Nampak cantik kak pakai shawl nie, nampak ayu.. :)

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

mama zafran- linda slalu beli shawl mcmnih kat jln TAR... dkt muaz trading..kalau mcmnih kat muaz bru RM8 jek..suma shawl kat muaz ada yg serendah RM3 jek..slalu kalau gi sana mmg borong sakan larr...

Cik Puan Tqah said...

cik tqah mmg gile shawl..da berlambak shawl.. smpai skang ni xde hati da nak beli..hoho

Chekgu Azrine said...

dulu saya pemakai shawl tegar gak

now sejak dah mengajar ni mmg payah le pakai shawl.. sbb masa itu emaskan..

so senang pakai tudung instant le..

Ezna said...

sangat berkenan shawl u ni...:-) i pon nk rembat 1...

Ijah EmoTemo said...

ijah mmg suka pakai shawl :) mmg ijah pun beli dkt jalan masjid india/jalan tar. dkt situ harga pun murah and pilihan pun byk sgt :)

dkt online pun byk cuma harga je la yg beza :)

Nana said...

memang suka pakai shawl mz..sebab murah hehe bole bli banyak2
saya bese bli kat pasar malam je
shawl mcm mz tu mmg banyak kt pasar malam
tak pernah lg bli tdg on9

Bunga said...

mz.. saya memang shawl sjk dtg UK.. sbb itupun yg sng dpt kat sini.. murah pulak tu. £1 je.. x pyh gosok pulak tu.. senanggggg.. hehe

Ayu Zarina said...

suka pakai shawl yang dah siap ader awning...contoh terbaik FAREEDA lah kan..hehe..ayu pun ader shawl2 lain gak...tapi kena beli awning+ inner lain lah kat dalam..baru pandai pakai shawl tu..

deqlis said...

tudung ni klu deqlis tgk baju..ada baju yg cantik ngan shawls, ada baju yg rasa pandangan mata ku sesuai ngan bawal... dan ada jenis baju yg sesuai ngan tudung instant..(bibik)

jadi semua laa pakai...hihi..

ok sis MZ pakai shawls tu..nampak menarik:)

♥MiZz-siHa♥ said...

ok tu pkai shawl...skrng mcm2 design shawl ade..

tiefazatie said...

comel je sis pakai nie..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails