Monday, 16 May 2011

Sekali sekala UV mencanak naik | penangan entry panas Hai-O Premium Beautiful

selaku tuan tanah blog yg UVnya suam2 kuku--blog me ler tu (UV setakat 400-500 ajer daily)--sekali sekala bila tgk nombor 33 online visitors--senyum2 kambing jadinya me :) kalau ada BE kan masyuk tu--yilekk me tak de BE pun ni :) ari ni UV blog me melebihi average ni :) :)


tq sbb sudi singgah and sudi layan entry kat blog me ni :)
yg penting, jgn biarkan diri sendiri jadi mangsa scam--tak kisahlah produk apa and apa nama company tu pun :)


have a nice day!

12 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

insyaAllahhh.. nanti dapat la BE ^^

ibuayahdamia said...

wow...memang dabommm....kalau ader BE lagi masyukkkk!!!

Myra Jay said...

Isu panas tu kak :)

banyak blogger dok promote PB sbb tu ramai yg nak tau citer disebalik 'mahal'nya PB

tiefazatie said...

wah..nice la sis!

cik heroin said...

sama sama wehheee hee

MamaRifqy said...

Na la tuh antara orangnyee..hehhehehee

Nana said...

klw wat topik2 hangat sure mencanak trafik kan
sy plg banyak pon 22 org online je heheh

♥SyilaSyira♥ said...

masa masuk blog mz ni uv dah 549...cayalah...semoga dapat BE nanti ye

mizzura said...

saya plak ada satu jer BE...huhuhu...tp UV takdelah cecah 400-500...haha... happy blogging :-)

|Wassup Guru-guru!|

kakyong said...

camana ya perasan mereka yg mjual produk ni...


gud subject sharing will be gud seo utk blog ..


n3 terbaru kakyong
Jom layan Nur Kasih the movie
JOm minum petang
Selamat hari Guru

Chekgu Azrine said...

xde BE gak..sob..sob

Aku Ibu Muda said...

ada gak sharing pasal PB ni di blog dan FB... bila di FB, sy kena hentam plak dengan penjual2 tegar PB ni...nak jugakkkk menegakkan Hai-O nih...hurmm...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails