Saturday, 28 May 2011

Besday my zharfan ditaja? | TQ Lil Sweet Brown!

my zharfan hari2 dok menghitung hari--excited menunggu his besday party @KFC tomorrow...sbb now he's 6 years old, so dh paham what is a birthday party :)

saper plak yg nak taja besday party my zharfan tu..
ala, taja door gift ajer :) ie choc utk guests :)

TQ Eira @ Lil Sweet Brown!! last year me menang contest kat blog Lil Sweet Brown ni, so hadiahnya ialah choc for door gift :) so me request choc tu utk besday my zharfan
comel & sedap chocnya :) my boy dh try sebijik, me pun sambil tulis entry ni dh try sebijik :) wpun me bukan penggemar choc, tapi setakat sebijik me boleh jer mkn :) memang SEDAP!




selamat berhujung minggu uolls!!

tq sbb sudi singgah :)


8 comments:

Juwita Afifah said...

Wahhh, bestnye coklat. =)

Pija Madzlan said...

wow dasat....best nya ada org taja...

MZ sy nk cadangkan sesuatu bole...sbg feminat blog ni, saya cdgkan MZ buat 3 entry kt main page sbb MZ dah ada dua sticky post... erk..itupun kalau MZ sudi lah... dan yg heartbeat tu kalaulah boleh di skrol kan...huhuhu...

memandai je aku :P

Oyis said...

wow gempaq la bday zharfan, ada doorgift apa semua lg :)

Anonymous said...

wah beznye
xsabar nk jumpe esok ni

mummy_ayu said...

best2..harap takde halangan la esok nak jumpa .... :-)

Wan Amira said...

yeay!! esok dapat choc :D comel pulak tu

Ezna said...

nk 1 choc jugak :-)

tiefazatie said...

wah..sgt best la sis..untung sis join ga nie kan2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails