Wednesday, 4 May 2011

Bila MZ berbisness | My Lil Garaje

mood utk join contest montest belum dtg ni...
nak buat entry byk2 utk sehari pun mcm tak syok gak sbb blog me tak de BE --:(
me BW gaklah esp to my fav blogs di samping membalas kunjungan uolls ;)

so last nite, me telah start a new blog--ala2 blogshop lah--just nak let go some Avent stuff yg me beli kat UK, and some contest prizes yg me tak guna. drp dok terperap dlm almari, better me jual murah2 kan :)

feel free to surf. harga brg2 kat blog me tu memang a lot cheaper than retail price. (either online or offline) and me memang survey dulu retail price sblm me jual brg2 kat blog me tu.

~MY LIL GARAJE~

me belum design header utk blogshop me tu lagi. nak kena tempah header yg simple2 later :)

last nite baru upload pic stuff bit by bit, more coming soon :)

tq sbb sudi baca ;)


12 comments:

Farra Dhelina said...

dah follow! byk brg yg menarik..klu ada bby, mmg best ni shopping dgn mz.. hehe..

*tak pergi lagi post ofc :p

[-suziey-] said...

waaa dh berbisnes..smga sukses suzie..insyaAllah yakin pd rezeki Allah :)

Mama Balqis BPB said...

jommmm terjah!!!!!!!!!

MamaRifqy said...

wah..suke sukeeee ! leh cuci2 mate tengok mane yang bkenan!!

zahidah dihaz said...

nak g cuci mata kejap....


New Entry: Kenangan: Student id card

mummy_ayu said...

wah..dah start business pulak..cayalah..harus terjah nie..
all the best!!!

MamaYatie said...

dah jenguk! mcm berkenan ngan tent tu..nnt tnya hubby dulu :)

MamaYatie said...

lupa plak..congrates suzie!

CatlinaFly said...

tahniah , wah dah ada blogshop!:)

Miza Yusof said...

Tahniah MZ :)
Selamat berbisnes :)

MamaRifqy said...

already terjahh!!!!!

tiefazatie said...

wah..nice la sis..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails