Monday, 30 May 2011

Ada apa dgn besday party @KFC?

Alhamdulillah, tghari semlm telah selesai satu fun, memorable events utk my beloved son, Ahmad Zharfan Shah :)

ni my lil hero sebelum bertolak ke KFC :)


tq to all yg sudi dtg, esp blogger frens yg me dpt jumpa bertentang mata for the 1st time :)

agak2 saper yer :) ???

me tak de pics posing2 dgn all of them, sbb me serahkan urusan amik gambar kpd org kat bwh ni

haa..tu lah Ros Little Mama in action :) kecik molek orgnya--patut lah nama Little Mama :)

actually, ni 2nd time me buat besday party zharfan kat KFC (exactly tempat yg sama), cuma guests yg berbeza.. masa thn 2008 (3rd bday), me ajak my ex-coursemates ala2 gathering reunion

kek vanilla yg sgt yummy--FOC ajer ni ie part of besday pakej :) puas ati sbb comel+sedap!  lilin aplhabet tu me beli kat UK

this year, me ajak kwn2 bloggers :)
mommy bloggers yg sudi attend ialah : Nana, cute mum, amy mama tisya, mummy ayu
and of course my BFFs-- ezna, ayu rafikah & mira msia giveaway
guests lain ialah kwn2 me yg bkn bloggers dan juga my family members :)

tq guys!!! tanpa uolls, tak meriahlah bday party my boy tu
ni hadiah2 besday zharfan thn ni :) ada toys, ada books, ada bj :) tukang bukak hadiah tu bkn zharfan tp lil ariff yg sibuk nak semua hadiah abgnya heheh

actually, masa thn 2008, jumlah guests adalah double tau...so hadiah was double too :)
sbb thn ni, ramai gak yg last minit tak dpt dtg...kita hanya merancang kan :)

tq guys once again!! me enjoy sgt jumpa uolls, mohon maaf kalau tak sempat layan/beramah mesra dgn semua org tau..tu pun me dh kecoh ke sana ke mari kan...

pic last....
bday boy's mommy yg sibuk ke sana ke mari--ni pic sblm kuar umah :) zharfan yg snap pic ni sbb time ni mr hubby tgh mandi :p -- me pakai shawl yg me sgt suka ni tau..(hadiah menang contest storiesfor3boys)--pin shawl tu hadiah dari lela mama najla, brooch pun semua hasil menang contest sepanjang me aktif bercontest :)

note : semua pics dlm entry ni adalah hasil digicam me ajer ni...pic hasil keje Ros Lil Mama me akan upload kat blog once they are ready :) *mode tak sbr ni hehhehe


13 comments:

Nana said...

hehe tak sabar nk tgk gmbr2 beday zhafan ni...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

suzzz... bestnye kalau dapat joinn..nak sangat jumpa..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya....sorry tak dapat datang balqis demam plak...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Suziey...Happy Birthday tuk birthday boy,zharfan.Semoga rajin2 belajar & jgn notty2 tau!

mummy_ayu said...

emm..ramainya geng blogger yg ayu tak kenal lagi..... :-(
sowie tak dpt lama2 sgt semalam...sbb ngan cik abang..dia pulak baru baik demam..
apa pun have fun...tq for the FM & the huggies tent tu..Ian & Iris suka sgt..
nanti ayu buat entry.. :-)

mama tisya said...

dpt jmpa bloggers tu yg best cz MZ kn br blk UK...tk sbr tgu gmbr yg byk dr little mama...

❤ lovelymasha❤ said...

hepi besday adik zharfan~

wah bestnye..kalau auntie dapat join gak..hihi

Farra Dhelina said...

Salam sis..

Sorry tak dpt dtg. sgt lah rugi!!

MamaYatie said...

happy birthday zharfan!

eija_sweetmama said...

wah msti meriah besday party zharfan..lebih2 lagi dihadiri dgn mmber2 blogger
hehe..biasala msti sikecik yg lebih excited utk buka hadiah..

Myra Jay said...

Bestnya... :)
Happy besday to Zharfan..:)

Unknown said...

thanks for the invitation.. emir had fun yesterday.. and both husband and I kenyanggg!! lepas makan kfc pi kenduri pulak..

and hope Zharfan loves the hadiah too.. sebab itulah sekarang bende Emir (and papanyer) punye current obsession

tiefazatie said...

wah..sgt best la sis..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails