Sunday, 22 May 2011

Huggies Event 1 jun | rasa mcm nak attend ni--JOM JOM!!

ari ni ada event mom & baby's day out kat sri pentas  TV3 kan..me teringin nak attend..tapi takut crowded and susah nak parking la plak :p :p

anyway, me dpt invitation dari Huggies ni...

rasa mcm nak attend--so nak kena call utk buat RSVp ni :)


uolls jom kita attend ramai2--sounds fun kan :)--tapi weekday lah :) me ok jer kuar time weekday ni :) :) sbb belum start ngajar lagi ni kat UIA :)


4 comments:

Nana said...

wah menarik ni mz
xpernah lg join event mcm ni

tiefazatie said...

wah...best la mommies2 nei nk jmp nie..=)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

engak boleh ..keja..

Unknown said...

suka join event camni..to ni by invitation kan..xdapek plak invitation..camno nk p..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails