Wednesday, 11 May 2011

Bukan event Nuffnang tapi....Selangorlicios | Beach Party sounds super FUN!!

me dpt info ni masa me ber FB dgn Eyriqazz--dia ajak me join event by Selangorlicious--ala2 tourism tp more to food promo..

so me pun check FB wall Selangorlicious tu..


eventnya 14 may ni, kat Sepang Gold Coast..
sounds interesting--siap2 dgn theme lagi--kena pakai baju hawaii

tapi...

check2 timing -- 6 pm sampai 10 pm--so bye2 ajerlah..tak sesuai sbb my kids jenis tido awal gitu...and tempat tu agak jauh dari Gombak (umah me)

uolls yg free and berminat2, sila2 yer..click kat FB Selangorlicious for RSVP--ada bus free gak tu kalau tak nak drive :)

note : susah me nak join event2 ni...sbb my boy baru 2 thn kan...


14 comments:

Aku Ibu Muda said...

interesting! tapi baby baru 9 mos... tak seswai :(

mummy_ayu said...

kalu ada masa seronok join nie, tapi kita ngan anak2 kecik mcm tak berapa sesuai jer..

ibuayahdamia said...

betullah..ayu pun kadang2 susah nak join event yg start pukul 6 ke atas...sebab fikir2 susah nak solat maghrib..lebih suka solat di rumah dan offices sendiri jer...kalau tempat sesak2..tak khusyuk solat..nak2 pulak ada anak kecik ni kan...dan tak semua event boleh bawa bibik semata2 nak jaga anak2 kita..kalau setakat gi makan2 tu bolehlah bawa bibik...eh..apa pulak yg ayu mengarut ni...hehe

zahidah dihaz said...

macam best...kebetulan saya memang nak turun kl jugak this week end...tapi tak sure la dapat g tak...


New Entry: Two more day, time to fly

Nana said...

wah menarik
tapi tu la...
tak sesuai la anak kecik lagi..
payah kang dia nak tido ke apa
malam plak tu kan

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dekat dgn umah ila ne.. ikut jalan belakang..mm boleh dipertimbangkan.. yeye..ada lagi benda nak buat haha

b a m b a m ' s said...

dkt jek ngan umh..stgh jam..tp event mlm..x sesuai jugak utk anak dara..huhuhu

blog-tips-kurus said...

ai pon tdo awal! hehe! :-)
*nak blk kg, Isnin apply AL. yeay!

kakyong said...

normal kan bila anak2 masih kecik nih... kakyong pun dulu byk korbankan event mlm.. so la ni org pun dah malas nak ajak... hehhe


n3 terbaru kakyong
Drama Nora Elena vs novel Kasih yang suci
Anak dara ku dah macam boboi ker… ;)
Cepat mengaku.. sapa yang antor ni

Adyshariz said...

memang menarik tuk yg bujang atau anak2 dh besar boleh tinggalkan kejap, emm..takpelah mz, mungkin bukan rezeki kita yg dh beranak pinak ni ...;-)

josrevalution said...

salam..wahhlau lh sa dpt turun.. p mmg xssuai lh cz mlm.. lg lau ad ank2 yg msi umr bwh 1thn.. mdh ngs lg kuat tdo..hehe... appn i folo u.. folo me back yer tuan blog/..
20 top lagu english masa kini part 2

MamaRifqy said...

aah..mmg susah kan kalau buat even malam2 niii..ssh nak handle anak kecik

Nisa' Azman said...

hehe... sy pun susah gak nk gi event cam gitu... XP

Nway, nk mntak MZ tlg vot sy, leh x? Thanx!!

http://greennnpanda.blogspot.com/2011/05/vote-win-lucky-draw.html

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

kita ada tengok GTO join event ni, den tak berapa minat la sebab blog tak berapa nak menyengat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails