Tuesday, 3 May 2011

1st time jejak kaki kat office Nuffnang

last week, sehari sblm bday, me ajak Mr hubby pegi offine nuffnang--nak collect 4 tix tgv yg nuffnang bagi as bday treat ;)

1st time cari office nuffnang--me agak biasa dgn area tu, tp me print gak map yg me cari kat google, takut sesat or tak jumpa ke apa kan..

senang jer nak jumpa pun--dekat2 dgn jln sultan ismail and dang wangi ajer ni--nilah building heritage yg mana office nuffnang located

nilah movie tix tu--tq nuffnang & TGV!!!

then me pun ajak mr hubby pegi tgk movie--weolls pegi wangsa walk ajer--tgv paling dekat dgn area umah me ni ;)

kebetulan last day tayangan citer JUST GO WITH IT..dh lama me teringin nak tgk movie tu..tercapai gak hasrat di hati ;) mr hubby nak tgk citer hantu, tp me tak mau sbb me spesis penakut :p

kiranya ni 1st time me tgk movie berdua sejak me balik msia 3 minggu yg lps ;)

movie tu, citernya biasa2 ajer, me ni peminat adam sandler..kiranya ni antara movie lakonan adam sandler yg tak delah beshh sgt2-me lg suka citer 1st 50 dates ;)

note : ada 2 lg tix ni..harap2 sempat ler tgk movie before it expires (15 may)
 


11 comments:

mama tisya said...

kita pn tk sempt lg p tgk wyg free...hrp2 sempt la b4 15 may epired pass tu..uhuhuhu

Nana said...

wah benzye mz dpt tiket wayang
harap2 saya pon dapat juga
time beday nanti hehehe

@e_da said...

tak ambil lg tiket di nuffnang.. huhu dekat je kita rupanya...

Peri PiA said...

me pon enjoy b'day gift ni bln 3 hari tu ;)...me to HMM KLCC

hong kong movie kat WWM juge :)

MamaRifqy said...

wah berdating nampaknyeee mZ!!

mummy_ayu said...

wah....gi dating tgk wayang ngan hubby..best tu...

momochan said...

rugi rasanya tak pergi amik tiket tgv time birthday hari tu.sob sob T__T

tiefazatie said...

wah..best la..hihi..jeles..klu ifa mmg xdpt nie..huhu

♥MiZz-siHa♥ said...

siha tinggal satu tiket lg..kena ajak hubby tgk sbllm expied date

MamaYatie said...

saya belum gi amik lagi smp skrg..huhu..mcm tak smpt dah

mummymer said...

mira pulak kalau bab2 nak amik tiket hadiah dari nuffnang, manjang suruh hubby amikkan, sampai sekarang tak pernah pi lagi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails