Sunday, 29 May 2011

ceritera perfume | nak rembat sebotol ni

tak semua perempuan suka pakai perfume--cthnya kakak me, tak leh pakai perfume sbb dia jadi migrain kalau terbau apa2 perfume
tak semua lelaki suka perfume--cthnya mr hubby tak suka pakai perfume--jgn tak tau, set perfume (brand CK) yg me bagi kat hubby as hantaran kawin (thn 2004 okeyyy), dia tak pakai pun, last2 me bagi kat adik me..adik lelaki me dua2 org hantu perfume..

me?? me suka perfume, tp fussy--ie me suka specific brand ajer

hasil be aktif join blog contest last year, me dpt a total of a box of pelbagai jenis perfume--esp yg botol kecik2 like brand PFA, ada brand adidas, ada brand bodyshop :)

yg botol kecik2 tu, me mcm malas plak nak pakai :p

anyway, ni lah my fav brand of perfume...me suka sbb bau rose and tak sgt idung baunya (not so strong)

ni me tgk kat dlm magz In Trend june--RM140--emmm..nak kena korek duit kat mana2 ni :p mana tau kot2 menang contest kan :) ...ehh..uolls tau tak ada contest hadiah cash RM100? nak tau klik SINI

so tgh usha2 nak beli ni...dulu2 me pernah beli sebotol brand ni, tp dh abis :) memang besh baunya :)

what's ur fav brand of perfume?


6 comments:

ibu qaleesya said...

ada jugak brand gifarine yang rose punya. bau pun best

Chekgu Azrine said...

saya sangat suka body shop.. semua bau pun sedap.. now dha mahal ler

azura samsuddin said...

zura pun dah jatuh chenta ngan rosewater ni, semuanya pas baca entry sis b'kaitan C&E ni he3 baru je rembat sebotol sbb yg lama dah abis

mama tisya said...

ada tgk perfume rosewater tu kt klcc...kita br je bli GUESS..ingt nk bli lancome tresor in love tp kt jusco wmaju tkde kaunter lancome

tiefazatie said...

ifa suka perfume!Hihi..lagi2 strawberry nie..bodyshop..

teamtalo said...

suka perfume ehh..
meh la usha2 kat web kami..mana tau ada yg berkenan ker.. :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails