Saturday, 21 May 2011

Setelah dekat dua bln tanpa BE..

akhirnya 2 hari lps, time me tensen2 sbb streamyx rosak tu--me gatal2 tgn check nuffnang masa kat office--ternampak ada SATU/SEKETUL BE baru melekat tu...BE Celcom kat bahagian LR--harap2 masyuk ler...penat dh tgk nuffnang ciput jer tu income me hasil CPC ajerr :p :p  :)

anyway, me ada cash out 28 april ari tu, so ujung bln ni dptlah cek nya nanti :) cek ke 5  sejal me bersama nuffnang since july last year :)

tq nuffnang

tq uolls sbb sudi baca!

note : tak de pic sbb pc kat opis ni semua benda pun tak de--tak leh nak edit even boleh print screen pun :p


11 comments:

Nana said...

mz skang ni ramai dah mula dapat be kan
saya pg ni cek ada lg 1 suka nye

MamaRifqy said...

ade le jugakkk..na dah lame sgt xde BE tauu..yo la..Uv pon tak ramaii

MamaYatie said...

ada jugak akhirnya

Unknown said...

ok la tu, ada jugak. akak ni mcm tu je tak gerak2...

Lelord said...

Tahniah bertambah lg $$

ZanaNordin said...

alhamdulillah...
BE kat blog zana pun kejap ada kejap takde...

zana baru 4x cash out...tp amount tu takde ler byk mana kan....cukup2 nak cash out jerrr

LYAfrina said...

huhu,,,
skarang ssh nk dpt be..
lya pon bru j dpt baru2 ni..
syokkk... masyuk lagik.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alahai kesian..hehe... takpe2 bayang je be tue

Myra Jay said...

Thniah ye kak :)
Moga masyuk :)

Bunga said...

masyuk MZ... :)

tiefazatie said...

wah..tahniah sis!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails