Monday, 23 May 2011

semua org nak slim...TAPI..

tapi tak semua rajin nak exercise (me pun jenis M gak :p)
and those yg poket tebal, boleh melabur ribu raban kat slimming centre sbb nak kurus punya psl ..

ari tu me ada ternampak psl isu ni kat paper..

jom layan...


uolls jenis yg susah nak naik/susan nak turun berat bdn ker/yoyo?

me ni jenis senang  naik susah nak turun--bila jaga mkn, boleh turun 1-2 kilo--tp bila tak jaga, senang2 jer naik 2 kilo terus :p :p

note : jeles me tgk those yg maintain slim  and boleh mkn dgn jayanya :p :p

10 comments:

Nia said...

sama la kita MZ..malas bersenam..huhu..

Nur Hawa Mohd Zin said...

yang penting bersenam dan pemakanan yang betul..tak perlu nak amik pakej2 macam ni..melainkan boleh dipercayai :)

Ijah EmoTemo said...

fuhh , ini mmg kes tipu benor. byr mahal tp turun 2kg je. aiyark.

ijah jenis yg klu tak makan nasi seminggu mmg boleh turun 1kg/2kg. tp klu tak jaga. fuhh naik semacam je berat T_T

Iela Fazielah said...

sama mcm ila... xjg makan sehari leh naik 2kg.. tp susah nak turun... tp bkn semua slimming centre mcm tu... maybe org tu tak jaga mkn kot.. harapkan treatment je.. mana leh jd

Aku Ibu Muda said...

korset brand apa tu MZ...

mummy_ayu said...

memang bukan senang nak kuruskan badan, tapi sgt senang nak gemukkkan badan...emmm...bila nak mula diet nie..

ummiaqeef said...

same la...senang naik susah nak turun..mencik!!

tiefazatie said...

aiyak..rugi gle byr byk tue trn 2kg je!adeh..me cam yoyo gak kot..but now maintain dh..cme nk trnkn lg nie..hihi

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mmg cepat naik..lambat turun ekeke

Lenda Daud said...

Salam...

sy pun pernah kena macm ni gak.semua gara2 nak kurus...sy memang nak kurus dari dulu lagi...semua pil kurus sy cuba sampai rambut sume gugur..nyaris2 botak...

tp, finally sy jumpa satu produk yang memang berkesan...sy berjaya turunkan berat badan 15kg dlm masa 4 bulan....tanpa pil, tanpa shake, tanpa diet, tanpa exercise..dan selamat serta dijamin kerajaan...


Hanya dengan cara penyusunan lemak dan pemakaian pakaian dalam yang betul dapat turunkan bert badan dan memberi keyakinan diri ....

sapa2 nak tahu..boleh call saya 013 3899990 atau lovelifelenda.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails