Monday, 23 May 2011

alang2 bersiaran dari ofis | jom skodeng ofis MZ ;)

streamyx kat umah me entah thn bila akan ok semula :( :(
so  now me dtg ofis ni, jap lagi me nak gi putrajaya --ada hal kat KPT

anyway, entry pagi isnin..ari tu me ada snap2 pic my ofis--kiranya ofisku syurrgaku a.k.a periuk nasi ku heheh keje kat sini my life time career ni--sblm keje sini, me pernah keje kat UOB (United Overseas Bank) selama 3 thn setenegah--time tu tak de ofis sendiri--setakat dpt cubicle ajer

jom layan pics









perasan tak--ofis me byk frame gambar + MUNGE heheh MZ = minah munge :p

tq sbb sudi singgah :)

note : bersyukur sbb dpt ofis yg comfy :) and sgt privacy :)

18 comments:

LYAfrina said...

bestnyerrrrrr....
ada ofis sndiri, lg best...

kalo lya pon..mmg akn byk frame gak..sbb lya mmg suka kumpul frame & bgambar:

[-suziey-] said...

weeee mmg nmpk sgt bilik opis org pompuan ngn org laki.jauh beza.hehe..i like ur office..tenang jekkkk..hehe

syawalsimpsons said...

waahhh lukisan kat whiteboard mmg unik..hehhehe...nak g putrajaya????KPT...x jauh dah 2 ngan sue ni...sue kat KPM....klo sudi2 nk jumpe...call la yee...019-6110448..huhuhu....

Gieyana said...

sonot dp t opis sendiri kan..more privacy..:D

Ardini Humaira said...

kemasnya opis akak! wow :D

Mama Balqis BPB said...

kemasnya ofis MZ...jeles tgk..me punya tempat kejap ajer kemasnya...pastu berterabur segala kertas...

♥SyilaSyira♥ said...

sejuk mata memandang opis mz ni...

Rizziela said...

Bestnya ada office sendiri.....orang x nampak kita kat dalam

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah cantik bilik, bestnya ada bilik sendiri, banyak frame kat rumah pun banyak frame kan...memang suka bergambo tiada syak lagi

Lin Azlina said...

sis..cantik giler ofis! cam dalam bilik...bestla dapat ofis camtu

Cute MuM said...

dah macam rumah..
cantik.

Miza Yusof said...

cantik dan kemas. makin bersemangat untuk bekerja :)

zaidah said...

cantik...sweet n sejuk mata memandang...jeles...kita tak ada bilik sendiri

Aku Ibu Muda said...

best nya ada bilik sendiri :)

Sitisifir10 said...

Seronok kan dapat bilik sendiri mcm tu...tp nk borak2 dgn org sblh kene gerak jauh2 la plak kan...hehe...anyway, kompem minah munge :P

♥MiZz-siHa♥ said...

seronok btl ade ofis sndr...sejuk je mata memandang...wat keje pon relax je kan..

tiefazatie said...

wah..besa bilik sis!

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

chopppppppppppp~

sape punye lukisan kat whiteboard tu? ngeh3..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails