Monday, 30 May 2011

Frame paling besar in my life & 1st time memegang story board | TQ De One!

semlm, lps abis besday my zharfan, weolls balik umah jap utk solat zohor, then kuar balik

terus pegi office De One Studio kat Desa Sri Hartamas..
sbb frame pic + story board dh siap!!!! yuhuuuu tak sbr ni...

ni zharfan kat dlm studio De One

Alhamdulillah, kalau bkn menang contest, memang tak mampu me nak tempah brg2 gini...

story board ni me lupa nak tanya berapa harga, me suspect dlm RM500 kot, sbb tebal gak ni.. sgt cantik--kaler silver + very high quality(total value hadiah me menang ialah RM2800)

ni plak frame sebesar alam--ni size 24 x 36 inci...harga frame+pic ni ialah RM1,100 --yg ni me tanya De One--story board ajer lupa me nak tanya harga


naper pic me +ariff ajer?? sbb hadiah yg me menang tu khusus utk mommy & baby ajer...me menang dulu pun contest johnson2 yg mana me hantar pic lil Ariff :)



memang sgt2 puas ati..cantik sgt story board tu--lebih kurang photobook tp setiap page adalah board tebal, bukan kertas biasa :) :) and kaler silver shining2 gitu :) love it sooo much!! dh byk kali me belek2 khatam tgk storyboard ni :p :p


ada satu lagi hadiah pending dari De One ie dvd slide show...lagi sebulan baru siap

tq sbb sudi baca

note : kenangan sampai hari tua ni...moga2 my kids akan appreciate all these stuff bila me & hubby dh tua nanti..kalau panjang umur :)


16 comments:

Cute MuM said...

bestnya hadiah..
memang album camtue mahal..

Nur Hawa Mohd Zin said...

bestnye kak...suka tengok pic2 aka sekeluarga

mama tisya said...

best ler..nanti senang2 nk dtg umh tgk photobook and frame beso tergantung..hehehe

mummy_ayu said...

wow..bestnya hadiah...dpt frmae besar, dapat story borad..memang best...tahniah..
nie untungnya org rajin join contest nie.. :-)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah cantiknya....besaq plak tu

Nana said...

beznye..
sangat berbaloi..
sy rasa mcm nk ikut jejak langkah mz
hehe
nk join contest2 dalam mag

bunga_rose said...

wahhhhh menang hadiah yang sangatttt best!!!! syokkk!!!

MamaYatie said...

sngt2 best story board tu MZ! jelesnya...

Chekgu Azrine said...

wau MZ.. kalau saya 1000 kali nak.. tahniah ye MZ..rezki MZ murah..

eija_sweetmama said...

wah mmg cantik btol story board tu n frame besar tu..mmg kenangan smpai bila2 pun..

Myra Jay said...

Seyes memang cantik sangat..
+ pandai posing 2 beranak nieh :)

Unknown said...

ini hadiah sangat best!!! love it

Ayu Zarina said...

sgt cantik dan best!!!

Hanim said...

Lawa banget wei....jeles

Fana Flora said...

cantik sangat!! ariff memang pandai pandang camera ;D suka tengok dia senyum. cheeky.

tiefazatie said...

wah..sgt best la sis!cantik2...kenangan terindah n ie buat ariff n sis..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails