Saturday, 28 May 2011

Cepat jugak HSBC payment advice bulan ni | TQ Nuffnang!

pg td, me nampak HSBC payment advice dlm my inbox--which means that my Nuffnang cheque is OTW!

dh lost count plak, rasannya ni cash out kali ke-6 sejak me aktif dgn Nuffnang July last year :) me kerap cash out sbb me jenis yg tak sabar :p nampak amount dh boleh cash out, tgn me gatal jer tekan butang cash out tu :p

amount cash out kali ni--of course bkn ribu raban--tapi just cecah 3 angka ajer= RM100+ ajer :p--income Nuff utk bln April (me cash out 28 April ari tu)-- me kalau boleh every month me nak tekan butang cash out--mac ari tu pun me cash out gak even amount tak cecah RM100 ngeh ngeh ngeh

dh dpt cek nanti me reveal amount nya :)

TQ Nuffnang!! now me ada satu BE ajer--sebln lebih gak zero BE--my BE Celcom now even satu pun, laju gak mengumpul earnings tu--kan beshh kalau ada BE bersusun mcm org lain :)

selamat berhari minggu uolls!
tq sbb sudi baca!


12 comments:

Belog MTT said...

waa bestnya... :(

Aku Ibu Muda said...

BE bersusun kat blog yang trafik sikit je...huhu...pelik ngan nuff ni :(

Syima Emi said...

congrats kak..bertuah tu every month boleh cash out... saya ni 2,3 bulan pon susah..hehehe..

*∽ IZAN ∽* said...

woa weee pantas bagus baguss!
Me tengah tunggu lagi RM4 masuk baru nak cash outt.. terhegeh-hegehh ehhehehe. Maklum la BE tak dakk.. la ni tunggu iklan CPC je.. cipuutt uhuhuhu

mummy_ayu said...

Ayu dah cash out last month, tapi lum sampai2 lagi cek dia...dok tunggu la nie..excited lebih skt sbb 1 st time cash out.

mummy_ayu said...

Ayu pun dpt nie kak..pas nie...tunggu cek je la yer?

dilazfamily said...

Tahniah MZ. Best yer, tak pernah dapat BE

Chekgu Azrine said...

dah lama gak tak dapat BE..dulu dapat banyak pun trafik sikit je..

ajumohit said...

wah blehla balnje mkn ni hehehhe

Sitisifir10 said...

Waaa..kalau dah bole cash out tiap bulan kira mantap la tu walaupun BE takde....tabiklah!!!

Em's Family said...

babe, u r doing well in this blogging world.. keep it up oke

tiefazatie said...

bestnya dapat cashout sllu cam sis..ifa xde dh nie cashout2..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails