Wednesday, 25 May 2011

Kek belon pun cute | untuk anakanda terchenta

semlm kan besday my Zharfan--so me belikan my boy ni sebijik kek--dia pilih sendiri nak design kat mana

last2 dia pilih kek design belon2 gitu--me suruh amik design train tak nak--tak mau ikut taste mama dh ni :p

harga kek ni RM52, tp sbb ada promo 30% discount, so jadi harga RM32 ajer utk 1kg kek --siyes berbaloii :)

me beli kat Kings Confectionary Sri Gombak

adik & abg posing pukul 7 pagi semlm (24 may 2011)

note : apa saja untukmu...biarpun bergolok gadai...once dh jd ibu, kita akan paham apa yg our parents buat utk kita kan...exactly mcm yg kita nak bagi yg terbaik utk our kids...


12 comments:

Nana said...

comei nye kek
ari ahad ni potong kek lagi heee

♥MiZz-siHa♥ said...

hapy beday zhafran..btl tu MZ..dah ade anak..akan cb beri yg terbaik utk mereka..

Myra Jay said...

Cantiknyer kek..
Memang berbaloi la kak dengan harga tu :)

tiefazatie said...

wah..sgt la comel!
bese la sis..dh besar..pandai dh nk pilih apa..hihi

happy belated besday adik zharfan!

mummy_ayu said...

happy 5th buzzday zharfan...jumpa ahad nanti ek..nak beli apa nie...? emmmmm.....

Lelord said...

epi besday...aah la cute jek kek belon

Ayu Zarina said...

happy birthday zharfan..memang comeyy kek tu..

Fana Flora said...

happy birthday zharfan ;)

semoga jadi anak yang soleh utk family dan berjaya dunia akhirat. amin

suka tengok gambar zharfan dgn ariff. sweet sangat! :D

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

alaaaaa...nak jugak kek belon tu..huhu..post sini sket..wani xleh nk g..ngah pektikel skg ni.. sian zharfan..ms kat uk lagi duk ajak wani g majlis besday dia.. :(


((sorry zharfan.... T__T ))

Chekgu Azrine said...

samala MZ.. mahal2 pun pejam mata jek kalau untyk anak

eija_sweetmama said...

happy b'day zharfan..
yup btol tu semua ibu akan buat yg terbaik buat anak2 mereka.

aimi said...

happy birthday zharfan.....membesarlah sbg anak yg soleh..amin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails