Tuesday, 3 May 2011

Mesin yg tak de kat Malaysia | entry psl UK ni

nampaknya ramai readers blog me suka baca psl my life kat UK--tp me now dh kat Msia...harap2 uolls masoh sudi2 singgah sini sekali sekala kalau tak sudi dtg everyday pun

ada lagi saki baki entry psl UK--esp masa me minggu terakhir kat UK..

ni antara pic yg me snap masa me ronda2 kat Notts city sblm balik Msia..

unik kan mesin ni..

boleh lukis our potret/karikatur tu....siap ada demo tu..

me setakat snap pic ajer, tak de bajet plak nak try/testing mesin ni hehheh

kat msia kadar vandalism sgt tinggi, so mcm tak sesuai kot kalau ada mesin2 yg unik/canggih gini.....

note : tempat jatuh lg dikenang, inikan pula tempat tinggal selama setahun 4 bln kan.....


15 comments:

Unknown said...

kat malaysia kalau letak mesin gini sure lesap. hihi :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah menarik..boleh lukis potret sendiri :)

mummy_ayu said...

harus la dikenang2 kak.. 4 tahun tu..bukan 4 hari or 4 bulan....
of coz dirindu2...

mama tisya said...

mmg sure terkenang kn kenangan di UK

tiefazatie said...

wah..best2...hihi..xyah nk suh pelukis nie..hihi

syanasaid said...

eg ade mesin tu sebijik kt plaza damas ni ha
kalo rindu kt mesin tu meh dtg plaza damas sri hartamas :-)

LYAfrina said...

msti asyik teringat jugak kan...
byk tu kenangan... of coz..lya akn selalu kesini :-)

mama_umar_maryam said...

blh nmpk kerinduan mz kt notts ;)

Gimi said...

setuju ngan miza yusuf..hehe

Ummi Danish said...

erm... ada la mesin nih. dulu dlm 4 years back ada kt the mines, now tak tau ade lagi tak. lame tak singgah the mines... jauh nak gi :)

Unknown said...

mmg sgt xsesuai nk letak kt mesia..alamat ler kena rompak dan jahanam..ekkek:D

♥MiZz-siHa♥ said...

kat malaysia ade mesin tuk ambil gambar je dlm box mcm nie kan...
tp yg lukis potret xde kan..

Anonymous said...

wah mmg menarik ni
kt msia ada mesin amek gmbo tu je
tp xpernah pon amek gmbr kt mesin tu heee

Unknown said...

kalo kat mesia ade mesin mcm ni.. x tau la apa jadi...

Ayu Zarina said...

wahh..bestnya..kalau lah kat Malaysia ader mesin ni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails