Friday, 20 May 2011

Ke tasik titiwangsa ---bukan berjogging...tapi...

biasaler--keje me usung DSLR ke sana ke mari heheheh

org lain sibuk berjogging :p me sibuk snap2 pics

weolls pegi TTT ni masa cuti wesak ari tu..

ada citer kelakar gak -- mr hubby buat lawak, dia kata, eh, ada zizan raja lawaklah tgh exercise..me pun sibuk2 lah nak tgk betul ke tak.

sekali tgk memang iras2, bial tgk betul2, bukanlah, pelanduk dua serupa ajer :p me bebel2 kat hubby kata huh, buat glamer mamat tu ajer sbb me dok pandang2 dia :p mamat tu plak mcm control macho gitu :p :p

jom layan pics


boleh nampak KLCC tu....



horehh...masih berjaya menimang my lil hero!! dh semakin berat lil ariff ni :)--nampak KLCC as background tu :)

note : gigih mengusung DSLR sbb pics memang cantik2 esp kalau pandai guna kan--me main hentam ajer :p

11 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah cun gambo, kita tak pi lagik tasik ni, ari tu ada plan nak pi tapi tak kesampaian

ajumohit said...

mmg superb gmbrnya..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dulu kecik2 mmg titiwangsala port kami adik beradik..masa dulu2 ada gelongsor tinggi22222222222222222 gila kat situ

blog-tips-kurus said...

okla pix klu taraf amatur? ni cap ape sis?

*ingatkan tepek pix kembar zizan tadi.. :-)

Farah Shamsudin said...

kalau ada camera bagus dan pandai guna mmg semua gambar pun jd cantik kan..

syawalsimpsons said...

syawal suke ngan buaian spender 2..hahahha...sampai klo main...x mo bgn...sampai terlentok tido...pun x pe..

Nur Hawa Mohd Zin said...

semalam pun awe pergi juga kak..tapi nak hujan..pergi bawak baby jadi tak boleh la nak lepak lama..pergi pun tgk kuda :)

MARIA said...

memang cantik MZ tangkap gambo guna DSLR tukan...Eh mana gambo Zizannye??? He..he..he..

mummy_ayu said...

wah..bestnya gie jenjalan sambil posing2...

b a m b a m ' s said...

yelar..even dlm negara jek bergambar..tp nmpk mcm 'oversea' tetiba..hahah

tiefazatie said...

wah..sgt la comel!Hiihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails