Saturday, 28 May 2011

dh selamat tgk | HKLBR & LBS

sbb last year time filem2 ni ditayangkan me dok UK kan..so now only me berpeluang tgk :)

last week, adik me bagi pinjam DVD Lagenda Budak Setan :) citer ni my fav genre--and me ni minat Lisa :) citer tu sedih la plak endingnya sbb mati kan heroin :(

and then, ari ni sbb me tak kuar mana2, so me layan citer Hantu Kak Limah balik rumah--me tgk online kat yout tuba jer :) ok jer citernya..part paling unik--watak heroin tu sebenarny dh mati..sedih plak part tu...

uolls mesti dh lamaaaa tgk kan :) "p

now me tak sbr nak tgk citer "sekali lagi" yg mana lisa +sam berlakon tu--tygn 30 june kalau tak silap :) :)

good nite uolls!

3 comments:

meaw said...

HKLBR salu ulang 4 kali dalam sehari :P

Em's Family said...

i dua dua cerite belumnn tengok lagi, tapi i teringin nak tengok hantu kak limah tu.. sebab tu bile mase usop wilcha tu naik atas stage geleng2 tangan i kurang faham.. guess it is from HKLBR

tiefazatie said...

sabo sis..janji dpt tgk..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails